Din efteruddannelse er til virksomhedens fordel

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Billede til artikel om lønforhandling

Din efteruddannelse er til virksomhedens fordel

2 min.

Danmark er et af de lande i verden, der bruger flest midler på efteruddannelse. Det skyldes en generel forståelse af, at der er en positiv sammenhæng mellem virksomhedernes produktivitet og efteruddannelse af medarbejderne. 

Ifølge en omfattende undersøgelse foretaget af Tænketanken DEA*, uddanner danske virksomheder sine medarbejdere, fordi de oplever at efteruddannelse styrker medarbejdernes fleksibilitet, omstillingsevne, effektivitet og kvaliteten af de ydelser virksomhederne leverer.

Hvad får virksomheden ud af din efteruddannelse?

Din efteruddannelse er ikke kun til din fordel. Din virksomhed får både den nyeste viden og en ansat, der er fagligt skarp og motiveret. Når du skal overbevise din leder om efteruddannelse, er det til din fordel at fokusere på virksomhedens udbytte:

  • Fremhæv dine tidligere præstationer og fortæl din chef, hvad virksomheden vinder ved dine nye færdigheder 
  • Tag udgangspunkt i de udfordringer, du oplever og argumentér for, hvordan efteruddannelse kan hjælpe dig med at løse dem
  • Argumentér for, hvordan dine nye kompetencer styrker virksomheden. Er der fx nye opgaver, du vil kunne påtage dig? 

Vælger virksomhederne at uddanne deres medarbejdere, så de får den nyeste viden og kompetencer, så øges virksomhedernes konkurrencedygtighed markant. Derudover giver efteruddannelse ikke blot medarbejderne ny faglig viden og kompetencer, men også fornyet energi, motivation og gå på mod.
 


Hvordan planlægger du din efteruddannelse?

Når du skal vælge efteruddannelse, skal du se på, hvor du er nu, hvilke ambitioner du har, hvilke udfordringer du har, og hvordan du kan udvikle dig til din virksomheds fordel.

Du kan spørge dig selv: 

  • Hvilken retning ønsker du at udvikle din karriere i?
  • Vil du have mere ansvar?
  • Ønsker du værktøjer, som styrker dig i din nuværende position?

grafik

Find den rigtige efteruddannelse

Sæt dig ind i hvilke kurser og uddannelser, der har din interesse, og som både er relevante for dit nuværende arbejde, din fremtidige karriere og din virksomhed.  

Planlæg din efteruddannelse ud fra vores store udvalg af kurser, seminarer og konferencer. Klik ind og læs mere herunder: 

* Undersøgelse udarbejdet af DAMVAD for Tænketanken DEA i 2014 (”Undersøgelse af virksomhedernes anvendelse af VEU”)