Dine bedste intentioner er intet værd uden mod!

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Har du mod til at lede med hjertet?

Dine bedste intentioner er intet værd uden mod!

4 min.

Er du den leder, du gerne vil være? Føler du, at du har tid, mod, evne og vilje til at være en nærværende, anerkendende og resultatskabende leder for dine medarbejdere? Vil du lære at omsætte dit lederskab til en balanceret og resultatskabende adfærd, der giver mening for dig, dine medarbejdere og den virksomhed du arbejder for? Hvis ja, så læs med her!

I rammen af øgede forventninger og øget tidspres, midt i mylderet af krav, forventninger, bimlende notifikationer og bugnende indbakker spøger du måske dig selv "hvad er det egentlig jeg vil?”

Når hamsterhjulet drejer, drejer du med. Egentlig ubevidst og med de bedste intentioner, men også uden at tage stilling til hvad det netop er du vil i dit lederskab. Men hvad sker der, hvis du hopper ud af hamsterhjulet? Har du modet til at tage konsekvensen, bryde forventningerne og udfolde den passion og det lederskab du inderst inde udmærket ved du besidder?

Ledelse i et disruptivt miljø

Grundlæggende er definitionen af en leder en person, der går først. En leder baner vejen frem og inspirerer folk til at følge efter. For tyve år siden var denne opgave enklere, men i dagens komplekse, hurtigt skiftende og uforudsigelige arbejdsmiljø kræver det mod. Faktisk er vi den første generation af ledere, der skal lede i så disruptive tider.

Mod er altafgørende

Hvad skal der til for at skabe positive forandring i dit lederskab? Egentligt "blot" tre ting:

  1. Evnen til at kunne
  2. Viljen til at ville
  3. Modet til at turde

Evnen kan man træne, viljen kan man motivere, men modet er en meget personlig ting. Uden mod kan du ikke gøre en forskel. Uden mod kan du ikke have de rigtige samtaler, der fører til forandring. Uden mod vil du ikke engang komme ud af startblokken som leder.

Modet er personligt, og det er lederskab bestemt også; hvad der virker for en person, fungerer ikke nødvendigvis for en anden. Dog hersker en absolut sandhed: Lederskab skal starte indefra - fra lederens hjerte - hvor der er ægte mod. Det er ikke bare et tilfælde af at huske en liste over do's eller don'ts og anvende dem i en bestemt situation.

Mod er hverken en intellektuel egenskab, og det kan heller ikke læres i et klasseværelse. Mod kommer fra hjertet! Som den buddhistiske munk Thich Nhat Hanh engang sagde: "Den længste rejse du nogensinde vil tage, er den fra dit hoved til dit hjerte." (1)

Så hvordan finder vi modet frem i vores lederskab, og hvordan leder vi med hjertet? Hos Teknologisk Institut er svaret at komme væk fra hverdagen, og med intensiv reflektion og coaching udfordres, bekræftes og påvirkes du til at turde gøre de ting, der i dag afholder dig fra at bryde forventningspresset og genskabe meningsfuldheden.
 


Reflektionsvandring i Østrig

På uddannelsen Led dig selv - og andre - 5 dages intensiv ledertransformation foregår undervisninger i Østrig, og det er der tre væsentlige årsager til:

  • Du bliver fjernet fra din virkelighed, så du får rum til at tænke frit
  • Du får sænket dit tempo fysisk. Ved at sende dig fra hotellet op ad stier på refleksionsvandringer og med fysikken gradvist at tvinge tempoet i din tænkning ned
  • Vi isolerer vores 1-1 sparring til de øjeblikke, hvor de har allerstørst effekt

Vi arbejder med at gøre den personlige lederudvikling nærværende, så selverkendelsen bliver central og forudsætningsskabende. Vores tilgang er et kraftfuldt og virkefuldt supplement til vante metoder som dem vi i forvejen anvender, når ledere og nøglepersoner skal udvikles i virksomheder og organisationer.

Formål og mål med dit lederskab

Du får omsat dit lederskab til en balanceret og resultatskabende adfærd, der giver mening for dig, dine medarbejdere og den virksomhed du arbejder for. Du får en intens og dybere forståelse for, hvorfor og hvordan du gerne vil være leder, men også en adfærd i dagligdagen, der skaber dig de resultater, den balance og især det liv du søger.


Vil du vide mere?

Er du i tvivl om uddannelsen er noget for dig? Eller er du på udkig efter andre kurser eller uddannelser inden for ledelse? Ring til os på 72 20 30 00, og lad os vejlede dig i den rigtige retning. Eller læs mere her.

Kilder:

  • Citat løst oversat fra Forbes.com, Courage: The Defining Characteristic Of Great Leaders, 2017