Få 5 gode grunde til at tage en IT-certificering

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

IT-certificeringer

Få 5 gode grunde til at tage en IT-certificering

3 min.

Teknologisk Institut har over 20 års erfaring med IT-certificering. Vi udbyder internationalt anerkendte certificeringer inden for bl.a.: Microsoft, Cisco, Citrix, Oracle, VMWare, HP og IBM.

Se meget mere i denne video

Få 5 gode grunde til at tage en IT-certificering

1. Efterspørgslen efter IT-specifikke certificeringer vokser

En af de bedste grunde til at tage en IT-certificering er, at arbejdsmarkedet efterspørger folk med kompetencer inden for IT. Der er selvfølgelig nogle områder, der er mere aktuelle og efterspurgte end andre.

2. Du bliver en mere attraktiv ressource på din arbejdsplads

Ved at styrke dine kompetencer lærer du at møde virksomhedens krav på den mest effektive måde. Det er derfor også en fordel for virksomheden, da virksomheden overfor kunder og samarbejdspartnere kan dokumentere, at medarbejderne har de rette kvalifikationer, og at det faglige niveau dermed er i top.

3. Du styrker dine karrieremuligheder

Certificeringer er altid gode for din karriere. Du får bevis for din vide og dine kompetencer, og styrker dermed din konkurrencemæssige fordel, hvis du en dag skal søge nyt job. Med en certificering kan du nemlig differentiere dig fra andre IT-professionelle inden for dit felt. Med en relevant IT-certificering, styrker du dermed din markedsværdi, og du styrker dine fremtidige karrieremuligheder.

4. Du bliver dygtigere til dit arbejde

Med efteruddannelse og certificeringer lærer du processer, programmer og strategier, der hjælper dig i dit daglige arbejde, så du bliver mere effektiv og produktiv, og i stand til at levere arbejde i endnu højere kvalitet.

5. Forøg dit indtjeningspotentiale

Den tid og den indsats der investeres i faglige certificeringer, resulterer ofte i øget indkomst, da du nu kan dokumentere dine kvalifikationer, og din faglige udvikling. 

Vil du vide mere?

Vi udbyder konstant nye IT-kurser og er med til at videreuddanne og opkvalificere en lang række virksomheder.​