Få din viden opdateret på Microsoft Azure og få 20% rabat på udvalgte kurser inkl. certificering

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

38328 - GIF

Få din viden opdateret på Microsoft Azure og få 20% rabat på udvalgte kurser inkl. certificering

** Kampagnen er udløbet - følg løbende med på siden for at holde øje med kommende kampagner **

20% rabat - Tilmeld dig senest den 4. juni 2023! 

I en verden som konstant er i udvikling, stilles der også store krav til dig og din evne til at udvikle dig. Der er et stort behov for IT-medarbejdere med cloud kompetencer, som kan styrke virksomheden med den digitale transformation. Kom godt på vej til næste skridt i din faglige udvikling med et af kurserne nedenfor inden for Microsoft Azure.Rabatikon til kampagnesite

Helt ekstraordinært giver vi 20% i rabat på de nedenstående kurser, hvis du tilmelder dig senest den 4. juni 2023. Med i prisen følger desuden en Microsoft certificering, så du kan få bevis på dine kompetencer og opdatere dit CV med den nyeste viden. 

NB: Vær opmærksom på, at rabatten på 20% kun gælder de kurser, der er listet nedenfor. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Alle priser er ekskl. moms.

Fundamentals

Azure Administrator

Windows Server Hybrid Administrator

Azure Solution Architect

Azure Developer

Azure Data Engineer

Azure Data Scientist

PowerShell

Når du har bestået din eksamen, opfordrer vi til, at du på din LinkedIn-profil uploader dit "Certification badge" med teksten "#teknologiskinstitut". Læs mere om hvordan du bruger og deler dit "Certification badge".

Microsoft Certificeringer