Kurser

Følelsesmæssig intelligens – styrer du dine følelser eller styrer de dig?

Vil du være bedre til at forstå og positivt håndtere dine egne og andres følelser? Ønsker du at styrke din personlige handlekraft og viljestyrke? Så er følelsesmæssig intelligens (EQ) det rette redskab til dig.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 64 besvarelser

Du kan med fordel bruge din følelsesmæssig intelligens, når du ønsker at minimere uoverensstemmelser, styrke samarbejdet, skabe gode resultater og opnå en dybere kontakt med dig selv. Når vi er følelsesmæssige intelligente, forstår vi vores følelser og kan håndtere dem, uden at de forvrænger virkeligheden. Samtidig styrer følelser vores tanker, og tanker præger vores valg og adfærd. Derfor er det afgørende at kende til vores følelser i en hverdag hvor mange mennesker mødes.

Jeg roser Sagar for hendes supergode undervisning, Lene Hovmand, Dept. Assistent. Novo Nordisk
 

Alle kan lære at styrke sin følelsesmæssige Intelligens (EQ)

At blive mere følelsesmæssigt Intelligent, vil give dig mere indre frihed til at være den du er. Du skal ikke længere være bange for at følelserne løber af med dig, eller at du ikke kan styre dine følelser. Mange tror fejlagtigt, at følelser er lig med at være svag, men når vi bliver mere følelsesmæssigt intelligente vil vi lettere kunne håndtere pressede situationer og undgå at løbe ind i unødvendige konflikter – både privat og arbejde.
 

Udbytte

  • Kendskab til de syv grundfølelser og redskaber til at arbejde med dem
  • Indsigt i overlevelsesstrategier og hvordan du kan frigøre dig fra ’dårlige’ vaner
  • Tre trin til at blive mere følelsesmæssig Intelligent
  • Konkrete redskaber til bedre at kunne håndtere følelsesmæssigt svære situationer
  • Højere autenticitet og frihed gennem højere EQ

Indhold

  • Indgående forståelse af at være Følelsesmæssigt Intelligent
  • Opnå en bevidsthed som hjælper dig til at forstå egen og andres situationer
  • Forstå de, af hjernens, overlevelsesstrategier der styrer vores valg
  • De fem parametre som får os til at reagerer uhensigtsmæssigt i svære situationer
  • Derfor styrer frygt mange af vores beslutninger, og hvordan undgår du det?

Underviser

Sagar Constantin
Sagar er erhvervspsykologisk rådgiver, underviser og forfatter. Hun har over 20 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse, positiv psykologi og motivation. Sagar er forfatter til syv bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer. Med fokus på hjernen, positiv psykologi og bevidsthed skaber hun en større forståelse for de mekanismer, der er styrende i os mennesker.

Sagar har desuden erfaring som tidligere producer på TV2/Danmark og studievært på DR1. Hun har en evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi som gør, at deltagerne bliver motiverede. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring gør, at tilhørerne altid får masser af konkrete redskaber og ny viden med sig hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen.
 

Se vores øvrige kuser i mental overskud og trivsel

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på