På dette kursus bliver begrebet fødevaresikkerhedskultur gennemgået og gjort konkret.
Fødevaresikkerhedskultur er et krav i de GFSI-anerkendte standarder og i EU's Hygiejneforordning 852/2004.
På dette kursus bliver begrebet fødevaresikkerhedskultur gennemgået og gjort konkret. Vi bryder begrebet ned i del-emner for gennem drøftelser og eksempler at få en forståelse for betydning og mulig påvirkning af fødevaresikkerhedskulturen.
Deltagerne får lejlighed til at vurdere tilstanden for flere konkrete elementer i fødevaresikkerhedskulturen i deres egen virksomhed.
Kurset henvender sig til alle i fødevarevirksomheder; på alle niveauer og i alle funktioner.
Vi opfordrer kvalitetsfolk, produktionsledere og operatører, der beskæftiger sig direkte med fødevareproduktion og som i forvejen kender til styring af fødevaresikkerhed, til at invitere deres topledelse og andre kolleger med på dette kursus, så I sammen kan skabe en fælles forståelse og få styrket jeres fødevaresikkerhedskultur.
Fødevaresikkerhed er alles ansvar og kulturen er afgørende for, hvor godt en virksomhed klarer sig.
Pernille har en baggrund indenfor Ernæring og Sundhed og har erfaring fra både Fødevarestyrelsen, rådgivningsvirksomhed og privat fødevarevirksomhed. Herfra har hun opbygget bred erfaring i arbejdet med fødevaresikkerhed i praksis. Pernille rådgiver og underviser til daglig i HACCP, fødevarelovgivning og fødevaresikkerhedskultur.
Aarhus 7. oktober 2024 | |
Taastrup 2. april 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk