Kurser

1 dags kursus

Food Safety Culture

20. januar 2022 Aarhus
7. april 2022 Aarhus
DKK  5.600
ekskl. moms
Nr. 90811 A
4,2
Fremragende
5 anmeldelser

På dette kursus bliver begrebet fødevaresikkerhedskultur brudt ned i konkrete dele, der hver spiller en rolle for en virksomheds fælles kultur

Styrk din virksomheds fødevaresikkerhedskultur

Fødevaresikkerhedskultur er nu et krav i de GFSI-anerkendte standarder og i EU's Hygiejneforordning 852/2004. På kurset bliver begrebet brudt ned i konkrete dele, der hver spiller en rolle for en virksomheds fælles kultur. Del-emnerne bliver gennemgået og drøftet for at få en forståelse for betydning og mulig påvirkning af sikkerhedskulturen. Deltagerne får lejlighed til at vurdere tilstanden for flere konkrete elementer i fødevaresikkerhedskulturen i deres egen virksomhed.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til alle i fødevarevirksomheder; på alle niveauer og i alle funktioner.
 
Kvalitetsfolk, produktionsledere og operatører, der beskæftiger sig direkte med fødevareproduktion, kender i forvejen til styring af fødevaresikkerhed, men kun sammen med topledelsen og alle kollegerne, kan der skabes en fælles forståelse og styrket fødevaresikkerhedskultur.
 

Udbytte

  • Inspiration til at starte processen med at lægge en klar plan for udvikling og forbedring af fødevaresikkerhedskultur.
  • Redskaber til at stille de rette spørgsmål i egen organisation
  • Værktøjer til at bidrage positivt til vurdering og videreudvikling af en styrket fødevaresikkerhedskultur.

Indhold

  • Hvad er fødevaresikkerhedskultur?
  • Hvilke del-elementer giver mening?
  • Hvorfor er det vigtigt?
  • Hvad og hvem betyder noget for en god fødevaresikkerhedskultur?
  • Hvordan ser en god fødevaresikkerhedskultur ud?
  • Hvordan kan det måles?
  • Hvad kræver standarderne?
  • Hvad kan jeg konkret gøre for at styrke fødevaresikkerhedskulturen i min virksomhed?
 
Indholdet vil blive opdateret løbende.

Anmeldelser af Food Safety Culture

4,2
 
Fremragende Baseret på 5 anmeldelser
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt

Form

Fysisk heldagskursus med fuld forplejning i kursuslokaler på Teknologisk Institut.
 
Kurset veksler mellem teori og dialog med deltagerne om egne erfaringer og vurderinger. Krydret med eksempler og øvelser.
 
23330
23331
Underviser

Lone Sass Mortensen

Lone Sass Mortensen er M.Sc. Food Science og lead assessor. Hun har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRCGS, IFS og FSSC 22000.

Underviser

Lars Krusell

Lars Krusell er bromatolog. Han har i mange år arbejdet hos Fødevarestyrelsen med hygiejne, mikrobiologi og opklaring af fødevarebårne sygdomsudbrud foruden egenkontrol og HACCP.

Vælg dato

Aarhus
20. januar 2022
Aarhus
7. april 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk