Kurser

1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Food Safety Culture

7. oktober 2024 Aarhus
2. april 2025 Taastrup
DKK  6.200
ekskl. moms
Nr. 90811 A
4,3
Fremragende
18 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

På dette kursus bliver begrebet fødevaresikkerhedskultur gennemgået og gjort konkret.

Styrk din virksomheds fødevaresikkerhedskultur

Fødevaresikkerhedskultur er et krav i de GFSI-anerkendte standarder og i EU's Hygiejneforordning 852/2004.

På dette kursus bliver begrebet fødevaresikkerhedskultur gennemgået og gjort konkret. Vi bryder begrebet ned i del-emner for gennem drøftelser og eksempler at få en forståelse for betydning og mulig påvirkning af fødevaresikkerhedskulturen.

Deltagerne får lejlighed til at vurdere tilstanden for flere konkrete elementer i fødevaresikkerhedskulturen i deres egen virksomhed.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til alle i fødevarevirksomheder; på alle niveauer og i alle funktioner.

Vi opfordrer kvalitetsfolk, produktionsledere og operatører, der beskæftiger sig direkte med fødevareproduktion og som i forvejen kender til styring af fødevaresikkerhed, til at invitere deres topledelse og andre kolleger med på dette kursus, så I sammen kan skabe en fælles forståelse og få styrket jeres fødevaresikkerhedskultur.

Fødevaresikkerhed er alles ansvar og kulturen er afgørende for, hvor godt en virksomhed klarer sig.

 

Udbytte

  • Inspiration til at starte processen med at lægge en klar plan for udvikling og forbedring af fødevaresikkerhedskultur.
  • Viden om mennesker, adfærd og kultur
  • Værktøjer til at bidrage positivt til vurdering og videreudvikling af en styrket fødevaresikkerhedskultur

Indhold

  • Hvad er fødevaresikkerhedskultur?
  • Hvilke del-elementer giver mening at arbejde med?
  • Hvorfor er det vigtigt?
  • Hvad og hvem betyder noget for en god fødevaresikkerhedskultur?
  • Hvordan ser en god fødevaresikkerhedskultur ud?
  • Hvordan kan det måles?
  • Hvad kræver standarderne?
  • Hvad kan jeg konkret gøre for at styrke fødevaresikkerhedskulturen i min virksomhed?
 

Anmeldelser af Food Safety Culture

4,3
 
Fremragende Baseret på 18 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Form

Fysisk heldagskursus med fuld forplejning i kursuslokaler på Teknologisk Institut.
 
Kurset veksler mellem teori og dialog med deltagerne om egne erfaringer og vurderinger. Krydret med eksempler og øvelser.
 
29021
Underviser

Pernille Langelund

4.88/5 (25 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Pernille har en baggrund indenfor Ernæring og Sundhed og har erfaring fra både Fødevarestyrelsen, rådgivningsvirksomhed og privat fødevarevirksomhed. Herfra har hun opbygget bred erfaring i arbejdet med fødevaresikkerhed i praksis. Pernille rådgiver og underviser til daglig i HACCP, fødevarelovgivning og fødevaresikkerhedskultur.

Vælg dato

Aarhus
7. oktober 2024
Taastrup
2. april 2025