Kurser

1 time webinar 

Frokostwebinar: Hybridprodukter – fødevaresikkerhed, holdbarhed, prædiktive modeller

28. oktober 2025 Virtuelt kursus
Nr. 91880 A

Deltag i månedens frokostwebinar om hybridprodukter, tirsdag den 28. oktober kl. 12.00

I takt med den grønne omstilling er interessen for produkter, hvor kød og plantebaserede ingredienser kombineres, stigende og nye produkter udvikles løbende.
Men er det en udfordring for fødevaresikkerhed og holdbarhed når kød delvist erstattes af plantebaserede ingredienser? Og kan prædiktive modeller udviklet til kødprodukter anvendes til at fastsætte holdbarhed med hensyn til både fordærv og risiko for vækst af sygdomsfremkaldende bakterier i de nye produkter?

Udbytte

  • Få indblik i prædiktive modeller udviklet til kødprodukter på DMRIPredict.dk
  • Viden om hvilken indflydelse tilsætning af plantebaserede ingredienser i kødprodukter har på holdbarhed og fødevaresikkerhed.
  • Viden om brug af modeller på DMRIPredict.dk på produkter, hvor kød og planter kombineres.

Vælg dato

Virtuelt kursus
28. oktober 2025