Kurser

Nyt1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Frokostwebinar: Kvalitet efter indfrysning/optøning - eksempler fra kød

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
Uden omkostninger
Nr. 91545

Deltag i frokostwebinar den 30. april, kl. 12.00-12.30. Frysning er en anerkendt metode til at forlænge holdbarhed i fødevarer, og på webinaret vil vi give en kort introduktion til fryseteori og betydning af indfrysning for kvaliteten efter optøning.

Selvom indfrysning, med den efterfølgende optøning, er en udbredt metode til at forlænge holdbarhed både indstrielt og i private husholninger, er der stadig faldgruber, som skal overvindes i en travl hverdag.

Udbytte

  • Indsigt i teori om indfrysning
  • Viden om kvalitet efter optøning
  • Hvordan bevares kvaliteten - hvad er vigtigst?
  • Anbefalinger

Webinaret er støttet af Svineafgiftsfonden