Frokostwebinar klokken 12.00-12.30. Et af de centrale budskaber i den grønne omstilling er, at vi skal spise flere grøntsager og mindre kød. Derfor har mange fødevareproducenter øget deres interesse for produkter, hvor kød og plantebaserede ingredienser kombineres.
På dette frokostwebinar får du inspiration, ny viden og konkrete opskrifter på produkter, der kombinerer det bedste fra to verdener: klassisk kødsmag og plantebaseret innovation.
Vi deler de nyeste resultater om danske forbrugeres holdning til hybridprodukter, og du får indsigt i, hvordan forskellige planteproteiner påvirker både smag, tekstur og holdbarhed – og hvordan du skaber velsmagende produkter, der rammer forbrugernes ønsker.
Webinaret er relevant for dig, der arbejder med produktudvikling, fødevareinnovation eller generelt interesserer dig for fremtidens fødevarer med mindre kød og flere planter. Både slagtere, produktudviklere, QA, R&D, fødevareteknologer og andre fagpersoner er velkomne.
Støttet af :
Svineafgiftsfonden
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen under Uddannelses- og Forskningsministeriet.
Webinar 26. august 2025 Garantifor afholdelse |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk