Frokostwebinar klokken 12.00-12.30. Et af de centrale budskaber i den grønne omstilling er, at vi skal spise flere grøntsager og mindre kød. Derfor har mange fødevareproducenter øget deres interesse for produkter, hvor kød og plantebaserede ingredienser kombineres.
Det er jo sjovt, som tingene kører i ring. Tidligere skulle kødet i kødprodukterne strækkes, fordi økonomien i samfundet generelt var presset. Nu skal vi så igen strække kødet, men denne gang af hensyn til klimaet. Produkterne skal stadig smage godt og være til at arbejde med i produktionen.
Deltag i vores frokostwebinar og hør om forskellige produkttyper og forstå din recept. Hvad er en god pølse? Hvad skal der tages hensyn til?
Støttet af :
Svineafgiftsfonden
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen under Uddannelses- og Forskningsministeriet.
Webinar 26. august 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk