Kurser

Nyt1 time webinar 

Frokostwebinar om produkter med kød og planter - udvikling af recepter

26. august 2025 Webinar Garantifor afholdelse
Nr. 91827

Frokostwebinar klokken 12.00-12.30. Et af de centrale budskaber i den grønne omstilling er, at vi skal spise flere grøntsager og mindre kød. Derfor har mange fødevareproducenter øget deres interesse for produkter, hvor kød og plantebaserede ingredienser kombineres.

På dette frokostwebinar får du inspiration, ny viden og konkrete opskrifter på produkter, der kombinerer det bedste fra to verdener: klassisk kødsmag og plantebaseret innovation.

Vi deler de nyeste resultater om danske forbrugeres holdning til hybridprodukter, og du får indsigt i, hvordan forskellige planteproteiner påvirker både smag, tekstur og holdbarhed – og hvordan du skaber velsmagende produkter, der rammer forbrugernes ønsker.

Webinaret er relevant for dig, der arbejder med produktudvikling, fødevareinnovation eller generelt interesserer dig for fremtidens fødevarer med mindre kød og flere planter. Både slagtere, produktudviklere, QA, R&D, fødevareteknologer og andre fagpersoner er velkomne.

Udbytte

  • Indblik i forbrugernes erfaringer med hybridprodukter
  • Viden om de mest anvendte planteproteiner til pølser og pålæg
  • Praktiske eksempler på opskriftsudvikling og produktionsmetoder
  • Sammenligning af tekstur og spisekvalitet i produkter med varierende indhold af kød og planteprotein
  • Tips til at bruge grøntsager som en del af væskefasen i opskrifter

Støttet af :
Svineafgiftsfonden
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Vælg dato

Webinar
26. august 2025
 Garantifor afholdelse