Kurser

1 time webinar 

Frokostwebinar om Staphylococcus aureus

27. maj 2025 Webinar Garantifor afholdelse
Nr. 91782

Staphylococcus aureus - er det en glemt sygdomsfremkaldende bakterie i fødevareindustrien? Deltag i frokostwebinar fra kl.12.00-12.30

Staphylococcus aureus er en sygdomsfremkaldende bakterie, der findes mange steder. Den producerer toksiner, som generelt giver et mildt sygdomsforløb. Da den er meget salttolerant og ikke vokser på køl, er det en bakterie, der kan udfordre os, når fødevaren opbevares uden for kølekæden, og andre bakterier er hæmmet af den tilsatte mængde salt.

Udbytte

  • Fermenterede produkter
  • Saltede og tørrede produkter
  • Brug af matematiske modeller

Viden fra projekt støttet af Svineafgiftsfonden

Vælg dato

Webinar
27. maj 2025
 Garantifor afholdelse