Kurser

1 time webinar 

Frokostwebinar: Smager vi med tungen eller næsen?

25. november 2025 Webinar
Nr. 91894 A

Frokostwebinar tirsdag den 24. november kl. 12.00. Har du nogensinde undret dig over, hvorfor du ikke kan smage, når du er forkølet? Eller hvorfor du får tårer i øjnene, når du spiser sennep?

Vil du vide mere om hvordan vi bruger vores sanser, når vi vurderer kvaliteten af vores fødevarer og hvilke faktorer, der kan påvirke vores spiseoplevelse? Og hvordan er det lige med grundsmagene? Denne baggrundsviden kan være nyttig både i produktudvikling og kvalitetssikring.

Marlene Grønbeck, faglig leder i sensorik, fortæller om sanserne, og giver et indblik i, hvorfor bitter er både hendes yndlings og hade grundsmag.


Udbytte

  • Baggrundsviden om sanserne
  • Baggrundsviden om grundsmagene
  • Indblik i faktorer, der kan påvirke spisekvaliteten

Vælg dato

Webinar
25. november 2025