Giv din hjerne stilhed og bliv mere effektiv

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Giv din hjerne stilhed og bliv mere effektiv

Giv din hjerne stilhed og bliv mere effektiv

3 min.

Pinlig tavshed eller strategisk stilhed? Vi kender alle følelsen af at fatte os i korthed og være mere præcise, når vi skriver i hånden, end når vi skriver på tasterne. På samme måde gælder det med tale, og mange af os kommer til at snakke, mens vi tænker over, hvad vi egentlig vil sige. Men måske kan vi øge kvaliteten og effektiviteten med stilhed?

Hjernen elsker stilhed, og støj er en af de store syndere til at sløve effektivitet og fokus. Opdag hvor hurtigt vi kan styrke hjernen, opnå mere effektivitet, ro og arbejdsglæde i dagligdagen ved sammen at udfordre talens magt.

I en verden med fokus på ekstroverte personligheder samt fysisk og psykisk støj kan fordelene ved stilhed og indre ro hurtigt glemmes. Men undersøgelser viser, at støj og unødig og distraherende snak medfører stress og lavere produktivitet. Derfor er det en fordel at finde en balance mellem tanker og tale.

Øg arbejdsklimaet med Silent co-creation

Silent co-creation er en strategisk anvendt stilhed, der handler om at give plads til kreativitet og arbejdsro. Ved at give plads til pauser fjernes det individuelle pres og giver bedre mulighed for samarbejde med mindre stress og mere effektivitet.


Derfor sløver ’information overload’ din koncentration og hukommelse

  • Hjerneforskere har påvist, at støj skader centrene for hukommelse og indlæring
  • For meget information drukner fokus på det vigtige
  • Skæv fordeling af taletid giver usunde magtforskydninger

Skab fokus, fremdrift og ekstraordinære resultater gennem Silent co-creation

Når stilhed anvendes i møder, skabes der fuld opmærksomhed på, hvad der bliver sagt, og den enkelte kan forberede sig på at tale. På den måde bliver der plads til, at introverte medarbejdere også kommer på banen samtidig med, at kvaliteten for, hvad der bliver sagt, stiger. Man kan altså undgå unødig kompleksitet, støj og stress ved at snakke mindre.

ny

Vil du vide mere?

Klik og læs mere om alle vores kurser i personlig effektivitet herunder: