Få indsigt i, hvordan din fødevarevirksomhed kan omdanne restprodukter fra produktionen til nye og værdiskabende produkter med Food Upcycling. Webinaret giver konkrete redskaber, inspiration fra cases og introduktion til aktuelle støtte- og udviklingsmuligheder.
Webinaret afvikles som en del af projektet Food Upcycling, som Industriens Fond står bag.
Du introduceres til potentialet i sidestrøms-upcycling og får indblik i, hvordan du kan få din virksomhed skubbet i gang – fx gennem screeningsforløb, netværk og adgang til eksperter.
Gennem cases og dialog får du viden om de typiske barrierer, løsninger og muligheder i at gøre produktionsspild til salgbare produkter.
Webinaret afvikles i samarbejde med Erhvervsservice, Odsherred Kommune.
Webinaret er åbent for alle med interesse for madspild, værdiskabelse og fødevareudvikling, men er især målrettet fødevarevirksomheder i Odsherred Kommune og opland, såvel større som mindre producenter.
Formålet med Food Upcycling er at hjælpe virksomheder med at omdanne underudnyttede sidestrømme fra fødevareproduktionen til værdifulde, markedsparate produkter. Dermed reduceres madspild og miljø- samt klimaaftryk, samtidig med at konkurrenceevnen hos danske fødevareproducenter og relaterede industrier, såsom proces- og teknologileverandører samt transportører, styrkes.
Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.
Øvelser og inddragelse
Materiale på dansk
Undervisning på dansk
Digitalt materiale
Webinaret afholdes online og består af oplæg med cases, efterfulgt af dialog og mulighed for spørgsmål. Præsentation af cases, værktøjer og netværksmuligheder.
Seniorspecialist ved Teknologisk Institut. Projektleder på Food Upcycling, ekspert i forretningsudvikling, innovation og upcycling i fødevareindustrien.
Webinar 23. oktober 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk