Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Grundlæggende C#

19. - 20. august 2024 Aarhus
19. - 20. august 2024 Virtuelt kursus
7. - 8. oktober 2024 Taastrup Garantifor afholdelse
7. - 8. oktober 2024 Virtuelt kursus  Garantifor afholdelse
DKK  7.999
ekskl. moms
Nr. 91452 A
4,3
Fremragende
6 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Dette grundlæggende kursus i C# giver en omfattende introduktion til .NET-frameworket, en platform designet til at udvikle og køre applikationer. Vi starter med at dykke ned i historien og udviklingen af .NET og C#, hvor vi udforsker sprogets evolution og dets rolle i moderne programmering. Efterfølgende introduceres de grundlæggende koncepter i C# gennem udviklingen af simple "Hello World" konsolapplikationer, som giver en praktisk forståelse af, hvordan man skriver og kører kode.

I løbet af kurset vil vi fordybe os i de forskellige udviklingsmiljøer, der understøtter C#-programmering, og demonstrere processen med at oprette løsninger og projekter. Dette inkluderer en grundig gennemgang af dokumentationspraksisser og brugen af Git og Github til versionskontrol, hvilket er afgørende for effektivt samarbejde og styring af kodeændringer i professionelle miljøer.

Videre til de mere tekniske aspekter, vil du lære at håndtere simple variabler, tegn, tekster og konstanter i C#, som er byggestenene i programmeringssproget. Der vil også være fokus på programflow og kontrolstrukturer, som er essentielle for at udvikle dynamiske og interaktive applikationer. Til sidst vil kurset dække metoder - en fundamental koncept for at opdele og organisere kode på en meningsfuld og genanvendelig måde.

 

Deltagerprofil

Dette kursus er til dig, som gerne vil i gang med C# og gennem dette kursus vil du få færdighederne til at begynde at udvikle dine egne robuste C# applikationer med en solid forståelse af de grundlæggende principper i sprog og værktøjer.
 

Forløb

Dette kursus er Modul 1 i C# - Det samlede forløb. Du kan tage denne modul for sig selv eller tage del i alle moduler ved at tilmelde dig det samlede forløb.

Forudsætninger

Du forventes at have praktisk erfaring med mindst et andet programmeringssprog eller generelt kendskab til programmering, svarende til kurset Introduktion til programmering for at deltage på kurset.
 

Udbytte

 • Lær hvordan man bruger den seneste version af Visual Studio
 • Bliv introduceret til de grundlæggende elementer i programmeringssproget C#
 • Få viden om metoden, terminologien og funktionerne inden for C#
 • Kom i gang med at udvikle egne web applikationer

Det får du på kurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 10 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

Indhold:

 • Introdution til .NET

 • Udvikling med .NET

 • Om C#-sproget

 • Simple variabler

 • Relaterede konstanter og strukturer

 • Programflow

 • Metoder

 • Fejlhåndtering

 • Arrays

 • Samlinger

 

Anmeldelser af Grundlæggende C#

4,3
 
Fremragende Baseret på 6 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Form:

På kurset benytter vi os af de nyeste versioner af .NET og Visual Studio/Visual Studio Code, og vi bestræber os på at simulere virkeligheden så tæt som muligt ved at benytte de mest anvendte værktøjer. Således giver vi blandt andet mulighed for at benytte Git og GitHub for at lære at arbejde med versionsstyring, og det er muligt for deltagerne at benytte GitHub CoPilot i udviklingsmiljøet for at få kendskab til mulighederne i moderne udvikling. Det er dog op til den enkelte bruger, om de ønsker at benytte disse værktøjer.

29245
Underviser

Michell Cronberg

4.77/5 (306 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Michell er en erfaren instruktør inden for programmering og webudvikling, og underviser blandt andet i HTML, CSS, JavaScript (herunder forskellige JavaScript-biblioteker og frameworks), C# samt forskellige ASP.NET-kurser. Han er forfatter til flere udgivelser om programmering og en anerkendt foredragsholder. Michell er såvel instruktør som konsulent, og har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.

Vælg dato

Aarhus
19. - 20. august 2024
Virtuelt kursus
19. - 20. august 2024
Taastrup
7. - 8. oktober 2024
 Garantifor afholdelse
Virtuelt kursus
7. - 8. oktober 2024
 Garantifor afholdelse
Aarhus
11. - 12. november 2024