Skal din gamle og måske lidt støvede HACCP-viden genopfriskes?
Kurset er for personer i HACCP-teamet. Den gamle og måske lidt støvede HACCP-viden bliver genopfrisket og ført ajour med de nye tilgange, begreber og standarder, der er kommet til omkring HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed, siden man sidst var på HACCP-kursus.
Efter kurset kan deltagerne og deres virksomheder demonstrere overfor kunder og tredje parts auditorer, at HACCP-teamets viden om og forståelse af HACCP er blevet vedligeholdt og ajourført.
HACCP-teamledere og -medlemmer, der skal have genopfrisket og ajourført deres HACCP-viden, men ikke har brug for at starte helt forfra på et fuldt HACCP-kursus, fordi de har arbejdet med HACCP gennem flere år og/eller deltaget på HACCP-kurser tidligere.
Genopfriskning af HACCP-principperne, herunder nye begreber og tankegange:
Lone er en super god underviser :)- Kuno Jensen Berrifine A/S
God underviser - meget praktisk orienteret og god til at tage udgangspunkt i virksomhedernes udfordringer.- Martin Serup Pedersen SCAN-HIDE A/S
Lone Sass Mortensen er M.Sc. Food Science og lead assessor. Hun har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.
Aarhus 11. juni 2024 | |
Aarhus 12. november 2024 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk