Hvorfor vente? Styrk dine kompetencer på et Online kursus

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

topbillede

Hvorfor vente? Styrk dine kompetencer på et Online kursus

3 min.

Der kan være mange grunde til, du ikke får prioriteret din kompetenceudvikling i det daglige. Det kan føles både uoverskueligt og besværligt at skulle tage tid ud af kalenderen for at tage på kursus. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. På Teknologisk Institut har vi et stort udvalg af online kurser, som du kan deltage på, hvor og hvornår det passer dig. 

I hverdagen er det ofte ikke kompetenceudvikling, som står højest på to-do-listen. Det kan for mange både skyldes, at det kan føles besværligt, og ofte tager det tid fra de almindelige arbejdsopgaver. 

Heldigvis behøver det ikke være besværligt! 

Kursus hvor du vil, når du vil

På et online kursus er det nemlig dig selv, som bestemmer, hvor og hvornår du vil tage det. Du kan altså sagtens tage det både i og uden for arbejdstiden.

Det gode ved at tage et online kursus er også, at du har stor fleksibilitet. Du kan afspille modulerne igen og igen, du kan springe afsnit over, som du allerede har styr på, og du har mulighed for at sætte kurset på pause.

Du kan altså tage online kurser i dit eget tempo, og på de kurser, hvor der indgår tests, kan du tage dem igen og igen, indtil du føler dig sikker i indholdet. 

Derudover styrker det også CV'et og din kompetenceudvikling, hvilket gør dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet. 

Vi har et bredt udvalg af emner inden for online kurser som f.eks. konflikthåndtering, IT, programmering, personlig effektivitet og marketing, så du kan udvikle netop de kompetencer, du har brug for. 

grafik

Andre fordele ved online kurser

Læs mere om de mange fordele ved online kurser herunder: 

Adgang til kurset, hvor som helst med internetadgang

En af fordelene ved online kurser er, at man kan tage kurset, hvor som helt med internetadgang. Så om du tager det på kontoret, i toget eller i sommerhuset er faktisk helt op til dig, da der ikke er krav til din fysiske tilstedeværelse. 

Nemt og fleksibelt at deltage 

Online kurser er både nemme og tilgængelige at deltage på og har altid fokus på høj kvalitet. Det er nemt at deltage på online kurser, og den store fleksibilitet er ofte noget, tidligere kursister fremhæver som et stort plus. 

Tag kurset i dit eget tempo

På et online kursus kan du tage det i præcis det tempo, som passer til dig og din hverdag. Det er altså helt op til dig, om du vil tage hele kurset på én gang, eller du vil dele det op over flere omgange. 

Spar tid og rejseomkostninger 

Du sparer både tid og rejseomkostninger, da du ikke skal møde fysisk op for at deltage på kurset. Du slipper også for planlægning, overnatning og andre praktiske foranstaltninger, da kurset foregår online.

I er altså også flere, som kan tage kurset, selvom I f.eks. sidder i forskellige afdelinger i landet, da der ingen rejseomkostninger er forbundet med et online kursus. 

Vil du vide mere?

Har du fået mod på din kompetenceudvikling? Klik ind og se vores store udvalg af online kurser: