Kurser

1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Introduktion til Simplimize

21. august 2024 Webinar
17. januar 2025 Webinar
19. marts 2025 Webinar
Uden omkostninger
Nr. 12713 A
Tilmeld dig
528 har allerede deltaget

Gør ligesom over 100 andre og tilmeld dig webinaret "Introduktion til Simplimize". På en time får du indblik i, hvordan Simplimize har hjulpet over 50 virksomheder med at forenkle deres produktprogram, du hører om dine muligheder for uddannelse inden for metoden samt hvordan du kommer i gang med at Simplimize din virksomhed.

Simplimize er en operationel fremgangsmåde til forenkling af virksomheders produktprogram. Metoden og værktøjerne har allerede opnået dokumenteret effekt hos mere end 50 virksomheder. Virksomhederne har fået en lavere kapitalbinding og hurtigere levering - men det bedste er, at de nu udvikler og lancerer nye produkter med en uhørt træfsikkerhed i markedet og med en hastighed de ikke havde turdet drømme om.

Al optimering starter med forenkling. Så enkelt er det.

Simplimize er en systematisk og operationel fremgangsmåde, der forenkler og optimerer din virksomheds produktprogram, reducerer omkostningerne i alle led og styrker evnen til at udvikle nye markedsrelevante og konkurrencedygtige produkter. Målet er at optimere din forretning til vækst og højere indtjening.

Tanken bag Simplimize er i sig selv ikke ny men ved at samle kendt viden i en operationel tilgang med konkrete værktøjer, fungerer Simplimize som den røde tråd der forenkler dit produktprogram og optimerer din forretning. Samtidig får din virksomhed et fælles sprog på tværs af salg, produktion og udvikling.

På dette webinar bliver du præsenteret for baggrunden for Simplimize og de værktøjer, som fremgangsmåden indeholder. Derudover får du et bredt overblik over alle mulighederne for at blive Simplimized, herunder hjælp fra de certificerede konsulenter, interne Simplimize oplæg samt mulighederne certificering og uddannelse.

Deltagerprofil

Webinaret er for alle, der enten arbejder med eller har interesse i optimering af produktion, planlægning og logistik.

Udbytte

  • Du får indblik i baggrunden for Simplimize.
  • Du bliver præsenteret for metoden Simplimize og de 6 værktøjer.
  • Du lærer at forstå hvor kompleksiteten i din virksomhed stammer fra.
  • Du får overblik over alle de muligheder der er for at blive Simplimized af certificerede Simplimize-konsulenter.
  • Du får overblik over dine muligheder for uddannelse og certificering inden for Simplimize.

Simplimize Introduktion

 

Anmeldelser af Introduktion til Simplimize

3,3
 
Meget godt Baseret på 12 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Simplimize Academy

Dette webinar er en del af Simplimize Academy. Simplimize Academy tilbyder uddannelser til blandt andre projektledere, topledere og konsulenter. Dette webinar informerer om dine muligheder for certificering inden for Simplimize Academy, som består af:

Yderligere information

www.simplimize.dk

Tilmeld dig det fulde kursus

Webinaret er en kort forsmag på kurset Bliv Simplimize-konsulent. Deltag på kurset, og bliv klædt på til at facilitere længerevarende og komplekse forenklingsprojekter hos dine kunder.

Læs mere om kurset Bliv Simplimize-konsulent

28842
Underviser

Troels Behrenthz Andersen

4.35/5 (106 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Troels er innovationskonsulent og arbejder med innovationsprojekter, som involverer forandring. Det kan være lige fra at spotte virksomheders uudnyttede innovationspotentiale til at arbejde strategisk med disruption. Han har gennem sit arbejde som bl.a. InnovationsAgent fået et indgående kendskab til mange forskellige brancher inden for service- og fremstillingsvirksomheder samt forståelse af, hvordan mixet af brugerindsigt og ny teknologi kan udnyttes til at skabe vækst i virksomheder.

Vælg dato

Webinar
21. august 2024
Webinar
17. januar 2025
Webinar
19. marts 2025