IT-sikkerhed - Sådan beskytter du din virksomhed mod cybercrime

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Billede af hængelås i grønne nuancer

IT-sikkerhed - Sådan beskytter du din virksomhed mod cybercrime

4 min.

Cybercrime er en stor forretningstrussel for mange virksomheder. Hvis du skal komme problemet til livs, bliver du nødt til selv at lære at tænke som en hacker. Og det lærer du på vores kursus Certified Ethical Hacker. 

De seneste år har vi set eksempler på, at cybercrime kan ramme alle virksomheder. IT-kriminelle bliver kun mere og mere snedige, og hackere finder konstant nye veje ind i systemerne, som forværrer truslen for, at din virksomhed bliver ramt af IT-angreb. Det er derfor en stor fordel for dig at vide, hvordan du sænker farten på den stigende trussel - og dét har Teknologisk Institut svaret på!

Med et af vores EC-Council kurser kan du lære, hvordan du holder IT-kriminaliteten på afstand. På kurserne får du brugbare værktøjer som du kan anvende i praksis – lige fra hvordan du forhindrer, at Cybercrime får et fast greb om dit netværk og din virksomhedsdata, til hvordan du genopretter kritisk data efter et hackerangreb. 

Større IT-sikkerhed med EC-Council-kurser

EC-Council udvikler verdenskendte og anerkendte IT-sikkerhedsuddannelser,der kan bruges som et effektivt værktøj til bekæmpelsen af Cybercrime. 

På Teknologisk Institut tilbyder vi en samling af kurser inden for EC-Council, som giver dig værktøjer til at beskytte systemer og netværk i din virksomhed.

Med et kursus inden for EC-Council i bagagen får du nye kompetencer til at identificere hackere. På den måde bliver du fremadrettet i stand til at sikre din organisations IT-systemer. Mange af disse kurser fører direkte til en certificering, hvor du får papir på dine opdaterede kompetencer.

Vær to skridt foran din hacker med Certified Ethical Hacker [CEHv11] 

Hvis du vil undgå, at hackeren finder dine svage punkter, så har vi løsningen. Med vores kursus i Certified Ethical Hacker får du kompetencer til at gennemskue hackerens strategiske fremgangsmåde, så du kan nå at stoppe angrebet i tide. På kurset skal du hacke din organisations’ Information Security Posture. Du lærer at tænke som en hacker, så du altid er to skridt foran.

Undrer du dig over, hvorfor du skal hacke din organisations systemer? Så skal du ikke være nervøs. For med dette hackerkursus får du hands-on erfaring med at hacke etisk korrekt – uden du gør noget forkert. Det lyder måske mærkeligt, at man kan hacke etisk korrekt? Men det kan man, hvis intentionen er at forbedre it-sikkerheden og beskytte en virksomhed – og det lærer du på kurset!

Beskyt din virksomhed ved at hacke den

Cybercrime kan ramme alle virksomheder, men det gælder om at være godt forberedt! Med de rette kompetencer kan du finde hullerne og lappe dem, inden din hacker gør det. Du lærer at scanne, penetrere og teste din virksomheds netværk og systemer. Efter kurset får du bevis på dine nye kompetencer med en IT-sikkerhedscertificering. På den måde bliver du en brugbar ressource for din virksomhed, når der mest er brug for det.

Læs mere om vores andre kurser inden for EC-Council

Hvis du er interesseret i eller blot nysgerrig på kurser inden for EC-Council, kan du læse meget mere om kategorien og de enkelte kurser på vores hjemmeside


Har du spørgsmål til kurser inden for EC-Council og certificeringer?

Kontakt os på 72 20 30 00, og få svar på alle dine spørgsmål. Vi sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.