Kurser

1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Kom godt i gang med kollaborative robotter og sikkerhed

Tid & sted
Tilbydes som firmakursus.

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til kurser@teknologisk.dk for at høre mere.
Pris efter aftale
Nr. 90723
4,3
Fremragende
3 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Vi er i en rivende udvikling på automationsområdet, hvor cobots - robotter der kan arbejde side om side med mennesker uden afskærmning - vinder større og større indpas. Måske der også er potentiale i din virksomhed for at automatisere på nye og innovative måder? Det er vi sikre på, der er. Men hvad med sikkerheden?

Deltagerprofil

Du arbejder som tekniker, konstruktør eller med ansvar for at implementere nye teknologier, men mangler inspiration om teknologier og hvad der er muligt. Samtidig oplever du sikkerhed som en barriere for at komme videre.

Udbytte

  • Hands-on erfaring med kollaborative robotter (både robotarme og mobile robotter)
  • Viden om, hvornår en kollaborativ robotløsning er det rigtige valg
  • Indsigt i robotternes sikkerhedsfunktioner
  • Forståelse af sikkerhed gennem design – eksempler på sikre designvalg fra mekanik til programmering
  • Risikoanalyse-værktøjer, så du ved, hvad man skal særligt opmærksom på
  • Viden om hvad der skal til for at få en robot sikkerhedsgodkendt

Indhold

Vi klæder jeres virksomhed på til at favne de nye muligheder, og vi tager udgangspunkt i jer og jeres udfordringer.

Med udgangspunkt i jeres cases går vi ud i vores innovationshaller og får robotter fra f.eks. UR, Kassow, Omron og MiR i hænderne. Det man prøver, forstår man simpelthen bedre.

Vi snakker funktionalitet og hvad de enkelte robotproducenter tilbyder af sikkerhedsfunktioner. Derudover runder vi gældende robotstandarder og løfter sløret for, hvad der er på vej inden for standardiseringsarbejdet, så du ved, hvad der skal til for at få en robot sikkerhedsgodkendt.

Teknologisk Institut i Odense er et stærkt center med gode kontakter til både udviklere, leverandører, slutbrugere og integratorer. Vi har over årene været med til at udvikle kollaborative løsninger med et bredt spektrum af danske virksomheder og robotintegratorer.

Vi lægger vægt på en helhedsorienteret tilgang til det at udvikle kollaborative løsninger - lige fra mekanisk design, der øger sikkerheden til HMI, selve programmeringen, oplæring og sikkerhedsfunktioner. Vi kalder konceptet safe-by-design.

Vi sørger selvfølgelig for god forplejning, som understøtter dagens aktiviteter.

 

Teknologisk Institut har stor erfaring med kollaborative robotter og sikkerhed, og i ovenstående video kan du se, hvordan vi i vores Cobot Lab f.eks. har hjulpet virksomheden Cobot Lift med at få styr på sikkerheden.

 

Anmeldelser af Kom godt i gang med kollaborative robotter og sikkerhed

4,3
 
Fremragende Baseret på 3 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt

Form

Vi modtager gerne jeres cases, som vi kan bruge på selve dagen. Inden kursets start vil du få tilsendt en skabelon, hvor du har mulighed for at beskrive din case.

Virksomhedskursus

Vi afholder også gerne kurset for jeres virksomhed og tilpasset jeres situation.Vi er altid klar på en kop kaffe eller en telefonsamtale, hvor vi vender jeres behov.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk