Komplet guide | Sådan finder du den rigtige coach

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Guide - find det rigtige coach

Komplet guide | Sådan finder du den rigtige coach

2 min.

Hvad er coaching?

Ordet coaching stammer fra det engelske ord ”coach-man”, som var betegnelsen for tidligere tiders kusk, der førte hestevognene i det gamle England. I dag dækker ordet over er et anerkendt dialogværktøj til at arbejde med egen faglig og personlig udvikling. I coaching arbejder du med at optimere brugen af dit eget uudnyttede potentiale. Det vil sige, at der bruges mindre tid på at reflektere over din fortid. Derimod rettes opmærksomheden mod, det du gerne vil opnå! Coachen assisterer dig ved at anvende særlige dialogredskaber og spørgeteknikker, der hjælper dig til at blive klar på, hvordan du konkret vil arbejde dig i retning mod dine mål.

Etikken i højsædet

Den gode coach tager afsæt i din motivation, for at kunne hjælpe dig til at udvikle netop dine styrkesider og anvende mest muligt af dit potentiale. – Det er dine målsætninger, der skal arbejdes med. En god coach lytter til, hvad du har brug for og arbejder videre med det.

På Teknologisk Institut vejleder vi vores kunder i at være kritiske, når de udvælger rådgivende ydelser. Desværre er der mange gråzoner på markedet for coaching, og da vi alle har forskellige behov, er det ikke muligt at sige noget definitivt om, hvad der er den rigtige tilgang til coaching for dig. Dog er det altid klogt at gøre et ordentligt forarbejde, inden du kaster dig ud i et coachingforløb.

5 gode råd til at finde den rigtige coach:

5-gode-råd-til-at-finde-den-rigtige-coach

 Vil du gerne vide mere?