Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Kursus i NAO

Tid & sted
Tilbydes som firmakursus.

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til kurser@teknologisk.dk for at høre mere.
Pris efter aftale
Nr. 19041 A

NAO er en 58 centimeter høj robot, som er interaktiv og fuldt programmerbar. NAO er et inspirerende og motiverende værktøj i undervisningen – fra udfordringen af den særligt talentfulde elev til inklusion af eleven med særlige behov.

I øjeblikket anvendes NAO i Danmark i alt fra børnehaver til universiteter, hvor den over hele spektret inspirerer, begejstrer og motiverer i mange forskellige fag og med mange forskellige formål.

NAO giver nye muligheder for at integrere gruppearbejde, projektledelse og problemløsning, samt perspektivere inden for sprog, samfund, kultur og kommunikation i tværfaglige projekter.

Elever i folkeskolernes mindste klasser kan anvende forprogrammerede læringsprogrammer til at træne tal, bogstaver og sprog, mens folkeskolens mellemste og ældste klasser kan anvende NAO bredt over alle fag og også tværfagligt med stor fordel.

NAO er meget velegnet til at lære folkeskoleelever om programmering af robotter og om programmering i almindelighed. Derudover kan der arbejdes med alt fra etiske dilemmaer, kropssprogets rolle i god kommunikation, fortolkning og præsentation af tekster og digte, skriftlig som mundtligt engelsk og meget andet inden for eksempelvis teknik og fysik.

På ungdomsuddannelserne kan der tages udgangspunkt i løsningsorienteret projektarbejde og matematik på alle niveauer ved anvendelse af de to kameraer og robottens mange sensorer.

NAO er allerede udbredt til mange folkeskoler, ungdomsuddannelser og universiteter i såvel Danmark som resten af verden.

Erfaring viser, at den optimale brug af NAO kræver uddannelse af underviserne, hvor de bliver rustet til at håndterer de tekniske såvel som de didaktiske udfordringer integration af ny teknologi kræver.

Teknologisk Institut tilbyder skræddersyede kurser i brugen af NAO i undervisningen i folkeskoler og på ungdomsuddannelser

Vi hjælper jer med at udvikle undervisningsforløb med NAO, der passer præcis til jeres situation og ønsker. Kurset kan med fordel strække sig over flere dage adskilt af tid til at arbejde med teknologien på egen hånd.

Kontakt os for yderligere information og tilbud.

Se øvrige kurser i robotteknologi her.