Microsoft Certificeringer - Få bevis på dine kompetencer - Microsoft 365 Certificeringsoversigt

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

IT-certificeringer

Microsoft Certificeringer - Få bevis på dine kompetencer - Microsoft 365 Certificeringsoversigt

Microsoft 365 er en komplet samling cloudbaserede løsninger og services inden for Office 365, Windows 10, Enterprise Mobility + Security (EMS) og Teams, som understøtter din virksomheds produktivitet og sikre, at jeres produkter er samlet ét sted og altid er opdateret.

Den effektive organisation

I dag er kravene store til, hvordan de digitale værktøjer spiller sammen, så medarbejdere kan arbejde hurtigt og effektivt på tværs af processer og organisering, så der opnås fuldt udbytte af Microsoft 365 løsningen, og ikke mindst hvordan sikkerheden varetages.

Microsofts rollebaserede certificeringer inden for Microsoft 365 er rettet mod de opgaver du sidder med til dagligt i arbejdet med implementering og administration af jeres Office 365, mail flow, SharePoint, Teams og Windows 10 løsninger. De nye certificeringer er i tråd med de tekniske jobroller og krav, der i dag stilles til dig som it-medarbejder.

Opdatér dine kompetencer og dokumentér din ekspertise på de nyeste teknologier inden for Microsoft 365.

Microsoft 365 certificeringer

Vi har sammensat nogle certificeringsforløb på de nye Microsoft 365 rollebaserede certificeringer.

Microsoft 365 Certified Fundamentals

Microsoft 365 Fundamentals certificeringen dokumenterer, at du har en grundlæggende viden om mulighederne i Microsoft 365 og fordelene ved cloud services, Software as a Service (SaaS) modellen samt implementering af Microsoft 365 cloud services.

Denne eksamen er ikke obligatorisk for at tage en eksamen på Associate eller Expert niveau, men vi anbefaler dig at tage eksamen for at få bevis på dine kompetencer.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen

  • MS-900 Microsoft 365 Fundamentals

Microsoft 365 Certified Security Administrator Associate

Microsoft 365 Security Administrator Associate certificeringen dokumenterer, at du har de nødvendige kompetencer til at kunne planlægge sikkerhedsstrategier og varetage sikkerheden på jeres Microsoft 365 løsning, i takt med at landskabet for IT-trusler ændrer sig hele tiden.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

  • MS-500 Microsoft 365 Security Administration

Microsoft 365 Certified Teams Administrator Associate

Microsoft 365 Teams Administrator Associate certificeringen dokumenterer, at du har den nødvendige viden til udrulle, konfigurere og administrere Office 365 workloads i Teams, for at få samspillet mellem systemerne til at fungere effektivt og opnå optimalt udbytte.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

  • MS-700 Managing Microsoft Teams

Microsoft 365 Certified Messaging Administrator Associate

Microsoft Messaging Administrator Associate certificeringen dokumenterer, at du har den nødvendige viden til at konfigurere, administrere og monitorere virksomhedens e-mail arkitektur, planlæg og implementer en hybrid konfiguration og migrering og sikre et sikkert e-mailmiljø såvel on-premise som i skyen.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen

  • MS-203 Microsoft 365 Messaging