Microsoft Certificeringer - Få bevis på dine kompetencer - Power Platform certificeringsoversigt

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

IT-certificeringer

Microsoft Certificeringer - Få bevis på dine kompetencer - Power Platform certificeringsoversigt

Microsoft har lanceret certificeringer på Power Platform, som er i tråd med de krav der stilles til fremtidens jobroller og moderne IT-løsninger. Microsoft Power Platform giver dig mulighed for at analysere data, opbygge apps, automatisere processer og oprette virtuelle agenter på en nem og effektiv måde, så din virksomhed kan strømline forretningsprocesser baseret på data, og dermed skabe bedre brugeroplevelser og optimeret kundekontakt.

Opdater dine kompetencer og dokumenter dine færdigheder på en af de nyeste teknologier.

Microsoft Power Platform Fundamentals

Power Platform Fundamentals certificeringen dokumenterer, at du har en grundlæggende viden om Power Platformen og dens funktioner, samt hvilke forretningsmæssige muligheder der ligger i Power Apps, Power Automate, Power Bi og Power Virtual agents.

Denne eksamen er ikke obligatorisk for at tage en eksamen på Associate eller Expert niveau, men vi anbefaler dig at tage eksamenen for at få bevis på dine kompetencer.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

Microsoft Certified Power Platform App Maker, Associate

Power Platform App Maker certificeringen dokumenterer, at du har kompetencer til at bygge løsninger for at forenkle, automatisere og transformere processer og opgaver ved hjælp af Microsoft Power Platform.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

Microsoft Certified: Power Platform Functional Consultant, Associate

Power Platform Functional Consultant certificeringen dokumenterer, at du kan designe og konfigurere løsninger, som normalt kræver udviklerkompetencer, men uden brug af code eller med low code. Denne eksamen indgår også i certificeringsforløb på Microsoft Dynamics 365.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

Microsoft Certified: Data Analyst, Associate

Data Analyst certificeringen dokumenterer, at du har kompetencer i Microsoft Power BI til at designe og opbygge skalerbare datamodeller, foretage datavask og tage avancerede analysefunktioner i brug, som giver forretningsværdi og visualisering data ved hjælp af Power BI.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

Microsoft Certified: Power Platform Developer, Associate

Power Platform Developer certificeringen dokumenterer, at du har kompetencer til at designe, udvikle, fejlsøge, sikre og udbygge løsninger på Microsoft Power Platform.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

Microsoft Certified: Power Platform Solution Architect, Expert

Power Platform Solution Architect certificeringen er på expert niveau. Det betyder, at du skal have bestået en Associate certificering i enten PL-200 eller PL-400 for at opnå denne certificering. Med denne certificering dokumenterer du, at du har kompetencer til at forudse løsningsmuligheder, udarbejde behovsanalyser samt designe og implementere løsninger på Power Platform.

For at opnå certificeringen skal du bestå to eksamener:

samt