Microsoft Certificeringer - Få bevis på dine kompetencer - Security, Compliance and Identity certificeringsoversigt

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

IT-certificeringer

Microsoft Certificeringer - Få bevis på dine kompetencer - Security, Compliance and Identity certificeringsoversigt

Microsoft har lanceret nye certificeringer indenfor sikkerhed i tråd med det stigende behov for fokus på sikkerhed, compliance og identitetshåndtering (SCI) i cloudbaserede løsninger og relaterede Microsoft tjenester i Azure og Microsoft 365.

Disse certificeringer er for dig der arbejder med IT-sikkerhed, styring af identiteter og adgange, implementering af sikkerhedskontroller og beskyttelse af virksomhedens data.

Microsoft Certified: Security, Compliance, and Identity Fundamentals

Security, Compliance, and Identity Fundamentals certificeringen dokumenterer, at du har en grundlæggende viden om sikkerhed, compliance og identitetshåndtering på tværs af Microsoft tjenester. 

Denne eksamen er ikke obligatorisk for at tage en eksamen på Associate eller Expert niveau, men vi anbefaler dig at tage eksamenen for at få bevis på dine kompetencer.

For at opnår denne certificering skal du bestå en eksamen:

Microsoft 365 Certified: Security Administrator, Associate

Microsoft 365 Security Administrator certificeringen dokumenterer, at du har de nødvendige kompetencer til at kunne planlægge sikkerhedsstrategier og varetage sikkerheden på jeres Microsoft 365 løsning, i takt med at landskabet for IT-trusler ændrer sig hele tiden.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

Microsoft Certified: Security Operation Analyst, Associate

Security Operation Analyst certificeringen dokumenterer, at du har kompetencer til at afbøde trusler ved hjælp af Microsoft 365 Defender, Azure Defender og Azure Sentinel.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

Microsoft Certified: Security Identity and Access Administrator, Associate

Security Identity and Access Administrator certificeringen dokumenterer, at du har kompetencer til at implementere Identity Management løsninger samt godkendelses- og adgangsstyring for apps, og at du kan planlægge og gennemføre en strategi for identitetsstyring.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

Microsoft Certified: Security Information Protection Administrator, Associate

Security Information Protection Administrator certificeringen dokumenterer, at du har kompetencer til at implementere løsninger til beskyttelse af informationer og følsomme data, forebyggelse af datatab samt implementere governance som er i tråd med organisationens compliance behov.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen