Microsoft Dynamics 365, Microsoft Power Platform & Microsoft 365

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

LLPA Topbanner Landing Page NY2

Microsoft Dynamics 365, Microsoft Power Platform & Microsoft 365

Opdatér din viden inden for Dynamic 365, Power Platform og Microsoft 365 – 20% rabat på udvalgte kurser inkl. certificering.

Det er i dag vigtigere end nogensinde at holde sin viden ajour og kunne dokumentere sine færdigheder. Udviklingen af digitale løsninger har aldrig gået hurtigere end nu, og det stiller store krav til såvel virksomheder som medarbejdere.

Microsofts kurser og certificeringer imødekommer nye job-roller og krav, der stilles til en moderne IT-organisation, og derfor giver vi helt ekstraordinært 20% i rabat på de nedenstående kurser, hvis du tilmelder dig imellem den 7. december og den 21. december 2022. Med i prisen følger desuden en Microsoft certificering, så du kan få bevis på dine kompetencer og opdatere dit CV med den nyeste viden.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 samler Finance & Operation (ERP) og CRM i en cloudbaseret platform, der gør det nemt at digitalisere løsninger og applikationer i skyen. Med et kursus i Dynamics 365 kan du få endnu større gevinst af CRM-systemet ved automatisering af salgsprocesser, finde nye kunder, styrke salgsarbejdet og bevare kunderelationer. Dynamics 365 Finance & Operation giver dig viden om de centrale funktioner, og hvordan du implementere, validere og supportere jeres løsninger og applikationer rettet mod finans- og Supply Chainmodulerne.

Power Platform

Microsoft Power Platform giver dig mulighed for at analysere data, opbygge apps, automatisere processer og oprette virtuelle agenter på en nem og effektiv måde, så din virksomhed kan strømline forretningsprocesser baseret på data, og dermed skabe bedre brugeroplevelser og optimeret kundekontakt.
 

Microsoft 365  

På vores kurser i Microsoft 365 viser vi, hvordan du får maksimal produktivitet ud af din Microsoft 365 løsning og hvordan sikkerheden varetages.
 

NB: Vær opmærksom på, at rabatten på 20% kun gælder de kurser, der er listet ovenfor. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. Alle priser er ekskl. moms.

Når du har bestået din certificering

Med en certificering i et af Microsofts produkter viser du, at du har den fornødne viden der holder dig opdateret og parat til morgendagens udfordringer.

Når du har bestået din eksamen, opfordrer vi til, at du på din LinkedIn-profil uploader dit "Certification badge" med teksten "#teknologiskinstitut". Læs mere om hvordan du bruger og deler dit "Certification badge".

Microsoft Certificeringer