Kurser

Nyt1 time webinar 

Modning af kød - frokostwebinar

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
Nr. 91767

Frokostwebinar om modning af kød kl. 12.00 - 12.30

Et af de vigtigste kvalitetsønsker (forbrugerkrav) til kød er, at det skal være mørt og smage godt. I webinaret gennemgås, hvordan mørhed kan måles, de biokemiske ændringer, som har betydning for mørhedsudviklingen, og hvordan mørhed kan bevares frem til tallerkenen.

På webinaret vil du høre om videnskaben bag kødmodning, og de enzymatiske processer, der finder sted efter slagtning, bliver gennemgået.
Hvordan påvirkes tekstur, smagsudvikling og den samlede spiseoplevelse?

Hør også om de seneste forskningsresultater og branchens bedste praksis for at optimere mørhed.

Udbytte

  • Indflydelse fra primærproduktion og slagteproces
  • Indflydelse af udskæring, modning/lagring og emballering
  • Indflydelse af tilberedning