Kurser

365 dages online kursus

Online kursus: At lykkes

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  4.950
ekskl. moms
Nr. 90527 P

På det her onlineforløb får du al den nyeste psykologiske forskning i At Lykkes. Soulaima Gourani og Henrik Leslye, begge prisvindende undervisere, har lavet dette topevaluerede forløb, som giver dig et hav af konkrete redskaber til mere trivsel og en bedre performance.

Online kursus

Introduktion

Forløbet er bygget op efter en 3 x 3 model med ni moduler, så du er sikret effekt fra første modul. De nuværende deltagere på At Lykkes rater udbyttet til 4.95 ud af 5 mulige.
 
Underviserne Soulaima og Henrik giver dig foruden al den nyeste forskning også deres respektive 2 x 20 års erfaring kogt ned i dette onlineforløb. Og du bliver inviteret med i en lukket Facebookgruppe. Her får du har adgang til et netværk af ligesindede og kan stille Soulaima og Henrik spørgsmål. Du bliver også inviteret til webinarer og lives kun for dig, der er på kurset.
 
Det betyder, at du ikke er alene på det her onlineforløb. Du er sammen med et netværk og underviserne. Det er selvfølgelig frivilligt, om du ønsker at deltage i fællesskabet. Du vil stadig blive inviteret til eksklusive webinarer. Og husk – på et onlineforløb kan du tage tingene i dit tempo. Du kan ikke komme for sent. Og underviserne er der for at guide og inspirere dig.
 

Deltagerprofil

Forløbet passer til dig, der ønsker at få det optimale ud af dit liv. Og det starter med, at du toptuner din hjerne, så du lykkes bedre på jobbet og har overskud til resten. Dernæst styrker relationerne til andre mennesker. At Lykkes retter sig til chefer, ledere og medarbejdere fra alle typer af organisationer. Forløbet kræver, at du sætter tid af til at træne værktøjerne og redskaberne du får. Men husk; det er online, så der er ingen stress.

Udbytte

  • Få værktøjer til at optimere din hjerne
  • Bilv bevidst om dine styrker og egenskaber
  • Knæk koden til at få succes sammen med andre
  • Bliv en del af et netværk med andre deltagere på kurset

Indhold

At Lykkes er 2 ting:

  1. Det er et onlineforløb, hvor du arbejder efter en 3 x 3 model. På de tre første moduler træner du i at opøve gode vaner, øge din positivitet og for lagt låg på de indre sabotører. På de følgende 3 moduler udvikler du dine styrkesider, træner din psykologiske kapital og din mentale robusthed. Endelig er de sidste tre moduler træningen i at få succes sammen med andre, og her kommer du omkring det at være en Energizer, have dybe relationer med andre og skabe stærke netværk
  2. Desuden er At Lykkes et digitalt fællesskab (der er frivilligt). Her er du med i en lukket Facebookgruppe - kun for deltagere på dette forløb. Du kan hele tiden stille spørgsmål til underviserne, sparre med ligesindede i gruppen, og du bliver inviteret med til månedlige lives og webinarer, hvor vi gå i dybden med et emne.

Bonus

  1. Du får med i forløbet en professionel optagelse af Soulaima og Henriks forrygende foredrag ’Der er et liv før døden’, som de holdt for en fyldt sal på Bremen.
  2. Du får 2 e-bøger, som Soulaima har skrevet, og 6 adgange til 4D-profilen udviklet af Henrik.

Tidsforbrug

Selve onlineforløbet består af ni moduler. Hvert modul varer et sted mellem 25 og 45 minutter. Dertil er der opgaver og refleksionsspørgsmål. Du er medlem af forløbet ’ubegrænset’, hvilket vil sige, at du kan tage forløbet i præcis dit tempo. Du kan ikke komme for sent eller bagud. Og du kan altid gå tilbage og se ting igen. Og alt kan downloades, så du kan have det med i bilen eller på din tablet eller telefon.

Du er ligeledes medlem af Facebookgruppen, så længe du har lyst. Igen er det op til dig, hvor meget du vil deltage i diskussioner og netværke, og om du ønsker at deltage i livesessioner og Webinarer med Soulaima og Henrik.

Bemærkninger

Dit link til forløbet modtager du i bekræftelsesmailen. Så du kan være i gang om få minutter.

Se de øvrige kurser i mentalt i overskud og trivsel.

23385
23839
Underviser

Henrik Leslye

Henrik er prisbelønnet foredragsholder, underviser og rådgiver. Han er uddannet psykolog, certificeret coach og dybt optaget af at udbrede kendskabet til den nye banebrydende forskning inden for psykologien bag succes.

Underviser

Soulaima Gourani

Soulaima er forfatter, international foredragsholder og rådgiver for topvirksomheder i hele verden. Hun er en mønsterbryder, der tænker ud af boksen og som inspirerer mennesker i alle aldre til at indfri deres potentiale og skabe det liv, de drømmer om.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk