Med dette kursus bliver du i stand til at se både de tekniske OG økonomiske fordele med 3D-print. Kurset giver et overblik over udbredte teknologier og materialer samt lovende teknologier under udvikling.
Der vil være en introduktion til de designmæssige muligheder og overvejelser, der opstår i arbejdet med 3D-print. 3D-print opretholder konkurrenceevnen. Desuden får du viden om de økonomiske perspektiver, så du kan vurdere, hvornår og hvordan du skaber øget værdi med 3D-print.
Additive Manufacturing (AM), eller i daglig tale 3D-print, bliver i stigende grad anvendt som produktionsressource og dermed ikke kun til prototyper. Flere uafhængige analyser peger på AM som én af de fremstillingsteknologier, som dansk industri kan anvende for at opretholde konkurrenceevnen og fastholde danske produktionsarbejdspladser. Som kursist hos Teknologisk Institut, er du sikker på en uvildig og objektiv demonstration af teknologien.
Kurset henvender sig til beslutningstagere, udviklings- og produktionschefer, udviklings- og produktionsspecialister og andre, der ønsker viden og inspiration til innovation med anvendelse af 3D-print som fremstillingsteknologi.
Der er ingen specielle forudsætninger for at kunne deltage på kurset ud over en sund interesse i 3D-print og teknologiens muligheder. Send gerne spørgsmål eller potentielle emner til 3D-print inden kurset, så medtager vi det i undervisningen.
Max. 12 personer (ved for få deltagere aflyses kurset)
Kurset er et koncentreret endags-kursus, som dækker:
Kristian Rand Henriksen er uddannet maskiningeniør og arbejder til dagligt med produktudvikling, konstruktion og projektledelse. Kristian har flere års erfaring som konsulent i industrien, hvor han har arbejdet med udvikling af produktionsudstyr til bl.a. medico og fødevareindustrien.
Henning Henningsen er uddannet civ.ing., M med speciale i produktudvikling samt HD(O) med speciale i strategisk planlægning. Gennem mange års arbejde som projektleder, udviklingschef og bestyrelsesmedlem har han opnået stor teknisk indsigt og forretningsmæssig forståelse. Henning har arbejdet med AM i 25 år samt med udvikling af SLA-maskiner, hvor han har fået udstedt patenter.
Taastrup 22. september 2022 | |
Aarhus 13. oktober 2022 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk