Kurser

Nyt1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Optimér med AI – Grundkursus i brugen af AI i rekrutteringsprocessen

4. september 2024 Taastrup
6. november 2024 Aarhus
22. januar 2025 Taastrup
20. marts 2025 Aarhus
DKK  5.999
ekskl. moms
Nr. 91518 A

Rekrutteringsprocessen kan være svær. Den stiller store krav til udformning af god kommunikation og er ikke mindst tidskrævende. På dette kursus lærer du, hvordan du hurtigt og effektivt kan anvende den nyeste teknologi inden for AI til at optimere alle led i din rekrutteringsproces.

Effektivisér jeres rekrutteringsproces

Kurset er et solidt grundkursus i at anvende fx ChatGPT i alle led i rekrutteringsprocessen. Lige fra de indledende markeds-/jobanalyser, som foretages inden udarbejdelse af jobbeskrivelsen til afholdelse af interviews og den endelig vurdering af den rette kandidat. Og sluttelig, hvordan AI helt lavpraktisk kan anvendes i den efterfølgende onboarding af den nye medarbejder.

Deltagerprofil

Dette kursus henvender sig til HR-professionelle, som ofte arbejder med rekruttering, og som ønsker at mestre bl.a. AI-værktøjer som ChatGPT og Gemini for at kunne optimere deres rekrutteringsproces.

Udbytte

 • Indsigt i en lang række af de nyeste værktøjer, som nemt kan sætte turbo på effektivisering af din rekrutteringsproces.
 • Nye kompetencer som kan reducere din anvendte tid på rekrutteringsprocesser med min. 25 %.
 • Indblik i, hvordan du kan anvende AI i din rekrutteringsproces og sikre, at både du og din virksomhed kommer godt med fra start på bølgen af ny teknologi, som bliver banebrydende for alle HR-processer i fremtiden.
 • Du lærer at anvende relevante AI-platforme i alle led af din rekrutteringsproces, så din rekruttering bliver så effektiv som mulig.

Indhold

 • En grundig introduktion til at lære at anvende de korrekte prompts (kommandoer), når du anvender fx ChatGPT eller Gemini.
 • Du lærer at udarbejde en kravspecifikation til afdækning af alle kompetenceforhold til profilen du skal besætte med anvendelse af AI drevne analyse- og kommunikationsværktøjer.
 • Du lærer at indarbejde virksomhedens overordnede forretningsmål og værdier i rekrutteringsindsatsen – vi gennemgår, hvordan AI kan assistere dig med dette.
 • Du bliver i stand til at udarbejde en firmaspecifik og omfattende rekrutterings- og employer branding strategi med anvendelse af multiple kilder på under 30 min.
 • Du får indblik i, hvordan du kan anvende AI til at foretage en effektiv jobanalyse, inden det endelige stillingsopslag udarbejdes.
 • Du lærer, hvordan du får ChatGPT til at udarbejde det professionelle og fængende stillingsopslag.
 • Du får kendskab til, hvordan du benytter AI, når du vil publicere jobs på sociale medier.
 • Du lærer at anvende ChatGPT til at finde kandidater på LinkedIn
 • Du får forståelse for, hvordan du udformer den indledende kommunikation til kandidater på LinkedIn
 • Du får værktøjer til at anvende AI, når du skal foretage den indledende screening af kandidater og deres relevans for stillingen.
 • Du lærer, hvordan du kan anvende AI, når du skal planlægge og forberede dine interviews.

Form

Vi tager udgangspunkt i dine aktuelle rekrutteringsudfordringer og tilpasser undervisningen herefter, så indholdet bliver så praksisnært som muligt. Du lærer effektivt at anvende de forskellige typer af AI sprogmodeller. Vi bevæger os fra de strategiske rekrutteringsudfordringer til operationelt niveau – alt sammen med anvendelse af kunstig intelligens. Du er meget velkommen til at fremsende kommende eller aktuelle rekrutteringsudfordringer, som du ønsker skal være genstand for eksempler på kurset.

Bemærk, du skal medbringe egen computer med adgang til ChatGPT-4 enten via arbejde eller privat samt Gemini via Google.

29541
Underviser

Christian Sylvester

4.23/5 (70 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Christian er senior HR Management konsulent med mere end 20 års rekrutterings-erfaring. Han har over 10 års erfaring med undervisning inden for HR og var en af de første danskere til at bruge LinkedIn i rekrutterings øjemed. Christian har været programdirektør for nordens største rekrutteringskonferencer og været ejerleder af tre konsulentvirksomheder. Christian har en baggrund som HD i organisation og ledelse, markedsføringsøkonom samt en række certificeringer inden for personlighedsanalyse.

Vælg dato

Taastrup
4. september 2024
Aarhus
6. november 2024
Taastrup
22. januar 2025
Aarhus
20. marts 2025
Taastrup
15. maj 2025