Kurser

1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Realiser potentialet i Facilities Management

23. oktober 2024 Webinar
19. marts 2025 Webinar
Uden omkostninger
Nr. 11865 A
Tilmeld dig
728 har allerede deltaget

Realiser potentialet i Facilities Management (FM). FM handler ikke længere blot om omkostningsreduktion, men om at skabe værdi for virksomheden. Og der er et kæmpe potentiale i langt de fleste virksomheder. Webinaret varer 1 time.

Bliv introduceret FM som en værdiskabende funktion

Facilities management (FM) er en systematisk og strategisk måde at se på alle de aktiviteter og services, der understøtter kerneaktiviteterne

På Webinaret bliver du klogere på FM-funktionen, og du får en introduktion til, hvordan potentialet for funktionen udleves. Du bliver også introduceret til Teknologisk Instituts FM-uddannelse, der er det eneste sammenhængende FM-forløb, som kombinerer teori og praksis.

Udbytte

  • Få en introduktion til FM som værdiskabende proces, og den værdi din virksomhed kan få ved at arbejde med struktureret FM
  • Få en introduktion til metoder og værktøjer i FM-værktøjskassen
  • Få information om kursus- og uddannelser inden for FM
  • Få case-eksempler på værdien af at arbejde med FM - fra tidligere deltagere på Teknologisk Instituts FM-uddannelse
  • Få overblik over Teknologisk Instituts FM-uddannelse: opbygning, faglighed og efterfølgende netværksmuligheder mv.
  • Få mulighed for at stille spørgsmål til en af landets dygtigste FM-eksperter: Poul Henrik Due

Sådan deltager du

Få dage før webinaret får du en mailindkaldelse med et link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager online via din computer, tablet eller smartphone.

Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren, værten og tidligere deltagere. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads. Du kan få svar på typiske spørgsmål i forbindelse med webinaret.

Uddannelse: Facilities Management Uddannelsen

Webinaret er en kort forsmag på uddannelsen "Facilities Management".

Læs mere om forløbet “Facilities Management Uddannelsen”.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Uddannelse er vigtig for FM-ansvarlige

En uddannelse i Facilities Management giver dig et stærkt fagligt fundament til at skabe det nødvendige overblik. Læs mere om fordelene ved en FM-uddannelse

Tilmeld dig den fulde uddannelse

Webinaret er en kort forsmag på uddannelsen Facilities Management. Deltag på FM-uddannelsen, og kom på et unikt og intensivt forløb gennem alle Facilities Managements (FM) forvaltningsområder.

Læs mere om uddannelsen Facilities Management

25182
Underviser

Poul Henrik Due

4.52/5 (95 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Poul Henrik er chefkonsulent hos Leif Hansen bygherrerådgivning ApS i Ballerup. Han har gennem de sidste 15 år været med til at sætte FM på den danske dagsorden og har mange års erfaring med rådgivning i optimering af FM-opgaverne i offentlige og private virksomheder. Poul Henrik har derudover i perioden 2001 til 2013 gennemført udviklingsprojekter i regi af DFM-netværk og Center for Facilities Management inden for trivsel i bygninger, FM i kommuner og et drifts- og brugervenligt byggeri.

Vælg dato

Webinar
23. oktober 2024
Webinar
19. marts 2025

Vil du vide mere?

Case | Effektivisering og driftbesparelse på 2 mio kr. i Rødovre Kommune

Et personligt kompetencestyrkende forløb inden for Facilities Management blev startskuddet for en opdateret ejendomsstrategi i Rødovre Kommune.

Læs mere
 

Uddannelse er vigtig for FM-ansvarlige

Daglige driftsopgaver spænder ofte ben for helhedstænkning inden for facilities management. Derfor har uddannelse stor betydning for både FM-ledere og virksomheder, ...

Læs mere