Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Facilities Management kurser

Kom på et af Teknologisk Instituts kurser eller uddannelser inden for Facilities Management og lær at reducere omkostningerne og skab værdi for din virksomhed. Få en dybdegående indsigt i metoder og værktøjer taget fra Facilities Management-begrebet og lær om mulighederne for at finde anden finansiering og samarbejdsformer.

Find dit kursus eller uddannelse inden for Facilities Management allerede i dag og bliv en endnu større ressource for din arbejdsplads. Kurserne og uddannelserne giver mulighed for certificering.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
 • Afholdelsesgaranti
 • Ledige pladser
 • Fyldt

DKK65.800 kr

Facilities Management Uddannelsen

Nr. 72184 P
13 dages uddannelse
Næste afholdelse 21/8 2017
 • Sjælland
  21. aug. 2017 til 9. jan. 201821/8 2017 - 09/1 2018
Teknologisk Institut har i mere end 8 år i træk udbudt FM uddannelsen. Kom på et unikt og intensivt forløb gennem alle Facilities Managements (FM) forvaltningsområder, og udvikl FM funktionen til at indtage sin stærke postion som en væsentlig værdiskaber på arbejdspladsen.
Du får viden, indsigt og redskaber, så du kan løfte FM-funktionerne og mest optimalt understøtte jeres kerneaktiviteter og medarbejdernes trivsel og produktivitet. Uddannelsen er den eneste FM-uddannelse, hvor du gennem en personlig opgave får en konkret implementerbar handlingsplan med hjem

DKK11.400 kr

Introduktion til Facilities Management

Nr. 72493 A
2 dages kursus
Næste afholdelse 30/3 2017
 • Taastrup
  30. til 31. marts 201730/3 - 31/3 2017
 • Taastrup
  11. til 12. september 201711/9 - 12/9 2017
Få overblik over, hvad der skal til for at skabe en professionel Facilities Management (FM) funktion i din virksomhed. Dette kursus giver dig en forståelse for FM som fagområde og for potentialet i en integreret styring af FM-funktionerne.

DKK28.950 kr

Certificeret projektleder i Energiledelse inden for Facilities Management (FM)

Nr. 86137 P
6 dages uddannelse
Næste afholdelse 5/9 2017
 • Sjælland
  5. sep. til 29. nov. 201705/9 - 29/11 2017
Få styr på projektledelse og energioptimering i et FM perspektiv. Certificeret projektleder i Energiledelse inden for Facilities Management (FM) er et praksisnært uddannelsesforløb for nye og erfarne energiansvarlige og FM-ledere, konsulenter, energivejledere og andre, som enten skal til eller allerede er i gang med energiledelse. Du lærer, hvordan du reducerer CO2-udledningen, skaber værdi, opnår væsentlige besparelser og styrker imaget og konkurrencekraften.

DKK11.400 kr

Udvikling og professionalisering af Facilities Management organisationen

Nr. 72637 A
NYT
2 dages kursus
Næste afholdelse 5/10 2017
 • Aarhus
  5. til 6. oktober 201705/10 - 06/10 2017
En arbejdsplads koster omkring 6.000,- pr. måned uanset om arbejdspladsens indretning og tilknyttede services bidrager positivt til bundlinjen. Virksomheder, der anvender Facilities Management aktivt, opnår væsentlig mere produktiv værdi og har ikke bare udgifter til arbejdspladser, men skaber værdi for direktion og brugere. Gør ligesom de over 100 andre, der allerede har taget kurset udvikling og professionalisering af Facilities Management organisationen.

Deltagelse er gratis

Gratis webinar: Realiser potentialet i Facilities Management

Nr. 11865 A
NYT
1 dags webinar
Næste afholdelse 11/10 2017
 • Webinar
  11. oktober 201711/10 2017
Realiser potentialet i Facilities Management (FM). FM handler ikke længere blot om omkostningsreduktion, men derimod om at skabe værdi for virksomheden. Og der er et kæmpe potentiale i langt de fleste virksomheder.
Deltag på 1 times gratis webinar omhandlende mulighederne i FM, og få indblik i, hvordan du kan styrke, styre og udvikle jeres facilities management, og skabe masser af værdi for din virksomhed.

Hvad er Facilities Management?

Facilities Management (FM) dækker over de funktioner, der supplerer kerneforretningen fx rengøring, kantinedrift, posthåndtering, bygningsvedligehold mm.

FM handler om at forbedre bundlinjen gennem at anvende fysiske rammer og services som et ledelsesmæssigt og strategisk redskab. Fx en optimal anvendelse af antal kvadratmeter, optimering af indkøb og/eller optimal udnyttelse af bygninger/arealer.

Læs hvordan Rødovre kommune har brugt værktøjer fra FM til at effektivisere deres ejendomsportefølje her:

Værktøjer i Facilities Management

Du kan på Teknologisk Institut, som det eneste sted i landet, efteruddanne dig inden for Facilities Management. På uddannelsen får du bl.a. indblik i en række brugbare redskaber, der kan benyttes i arbejdet med FM. Herunder er fire udvalgt og uddybet:

Benchmarking
Benchmarking er en systematisk undersøgelse og vurdering af virksomhedens aktiviteter (udgifter, effektivitet, arealforbrug mm.) ved sammenligning med en fastlagt standard. Benchmarking-processen anvendes som en evalueringsmetode til, at sammenligne egne nøgletal med fastlagte nøgletal, for at kunne vurdere egen effektivitet og for at kunne optimere ressourcer, finde besparelsesmuligheder og reducere omkostninger.

Best Practice
Best practice er en bestemt fremgangsmåde der er officielt anerkendt som den bedste. Ved at kende hvilke best practices der eksisterer inden for udvalgte områder, er det muligt at efterleve disse og fx optimere eller omkostningsreducere på området.

Porteføljestrategi
En porteføljestrategi sikre at man har de rigtige bygninger ud fra de parametre der er prioriteret fx parametre som ejede bygninger vs. lejede bygninger, beliggenhed, bygningskvalitet, energiklasse mm.

Space Management
Space Management (arealforvaltning) betyder at man udnytter den enkelte bygning optimalt ved at sikre, at alle rum/arealer udnyttes optimalt.