Kurser

Billede der illustrerer kurset

Bæredygtigt byggeri

Styrk dine kompetencer inden for cirkulær økonomi og bæredygtighed i byggeriet med et kursus på Teknologisk Institut.

Få viden om de lovgivningsmæssige rammer og de nyeste initiativer på området. Få redskaber til at gennemføre en god miljøkortlægning af en bygning. Og opnå viden om, hvordan man fremmer genbrug og genanvendelse af ressourcerne i en bygning.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder det kursus, du søger.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Bæredygtigt byggeri.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Cirkulær økonomi og bæredygtighed

   Byggeriet står for omkring 1/3 af vores forbrug af primære råstoffer, og bygge- og anlægsaffald udgør omkring 1/3 af samlede affaldsmængder i Danmark. Der er brug for en ambitiøs indsats for at løse de udfordringer, vi står over for i forhold til både klima og miljø.

   Cirkulær økonomi handler om at holde ressourcer i kredsløb i længst mulig tid, hvilket kan mindske trækket på de primære råstoffer og mindske affaldsmængderne. En forudsætning for en cirkulær økonomi er – blandt andet - at bygninger og produkter designes med henblik på at kunne genbruges eller genanvendes, at miljøfarlige stoffer fjernes fra affaldsstrømmen, og vi bliver bedre til at finde løsninger for vores bygge- og anlægsaffald.

   Der er mange steder, man kan sætte ind for at fremme cirkulær økonomi og en bæredygtig udvikling, og det kan være uoverskueligt at danne sig et overblik på egen hånd. Kom på et af vores kurser inden for cirkulær økonomi og bæredygtighed i byggeriet hos Teknologisk Institut, og få et grundigt indblik i hvad fremtiden stiller af krav inden for netop dette område.