Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i byggematerialer og konstruktioner

Hos Teknologisk Institut udbyder vi en række kurser inden for byggematerialer og konstruktioner. Få bl.a. ny viden om forskellige byggematerialer som beton og tegl.

Styrk dine kompetencer inden for renovering og restaurering, lær om udfordringer ved moderne byggeri, om genanvendelse af murværk og mere.

Du er altid garanteret undervisning på højt niveau med vores erfarne undervisere.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Byggematerialer og konstruktioner.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Kurser inden for byggematerialer og konstruktion

   Byggematerialer kan være en udfordring. Både i forhold til sundhed, sikkerhed, lovgivning, vedligeholdelse, genanvendelse mv. Byggematerialer er derfor et område, hvor der hele tiden sker en udvikling og hvor der bliver søgt ny viden. Nye og komplekse byggematerialer, herunder genanvendte materialer, stiller stadigt stigende krav til dokumentation samt til byggeprocessen.

   Med Teknologisk Instituts kurser inden for temaet ”byggemateriale” kan du øge dine kompetencer inden for bl.a. Overfladebehandling, energirigtigt byggeri, innovative byggematerialer. Derudover får du indsigt i de teknologier der findes til at påvirke indeklima, holdbarhed og andre egenskaber.


   Øg dine kompetencer med videreuddannelse i strukturerede forløb med dygtige underviser, der har masser af kursuserfaring.

   Kravene til bl.a. bygninger og rum ændres løbende og de skal derfor indrettes og udformes, således at de under anvendelse opnår et tilfredsstillende niveau i henhold til sikkerhed, sundhed, tilgængelighed samt renholdelse og vedligeholdelse.