Bemærk! Kursusprisen for 2024 vil blive reguleret til kr. 9.600,- ekskl. moms. Kurset i 2024 vil kun vare 3 dage, og der vil derfor også komme ændringer i kursusindholdet. Disse ændringer vil du kunne se her på siden i slutningen af 2023.
Få den nyeste faglige viden og praktiske erfaring med at udføre regnvandsløsninger – både klassiske som faskiner og mere grønne som regnbede og terrænreguleringer.
Deltagerprofil
Kurset er primært for faggrupper, der beskæftiger sig med regnvandsanlæg i forbindelse med rekreative områder. Det er bl.a. kloakmestre, anlægsgartnere, ingeniører i tekniske afdelinger hos kommuner og regioner, driftsfolk, der arbejder med ejendomme, kloak og afløb samt bygningskonstruktører o.l. Andre faggrupper er også velkomne. Du kan lære mere om kurset her
Kurset er blevet til, fordi der har vist sig et stigende behov, for at du som professionel kan udføre flere kreative typer af regnvandsløsninger, der giver liv i haven.
Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære
Erfaren underviser
Fuld forplejning
Certificering / eksamen
Materiale
Materiale på dansk
Undervisning på dansk
Gratis parkering
Struktureret planlægning og yderst flot og fyldig mappe, med mange informationer og nyttige links. Jeg er meget meget tilfreds, og har fået opfyldt mine forventninger, i forhold til mål og varighed.- Eva Olsen Zealand Business College
Efter kurset får du et uddannelsesbevis, såfremt du har været tilstede mindst 85% af undervisningstiden, herunder deltagelse i den afsluttende eksamensopgave.
Kurset forløber over 4 dage. I 2024 vil kurset kun vare 3 dage.
Teknologisk Institut og Skovskolen har i samarbejde med Danske Kloakmestre og Danske Anlægsgartnere udviklet kurset, så det giver dig de bedste forudsætninger for at rådgive om og anlægge de kreative regnvandsløsninger.
Kurset foregår på Teknologisk Institut i Høje Taastrup og i Aarhus.
Lars Jørgensen underviser i design af LAR og vandtransport på overfladen, planteanvendelse og grønne tage. Han har en stor og bred viden om planters vækstforhold og hvilke krav de stiller for at kunne vokse og fungere; jordtyper og sammensætning, vandforhold og vandtransport, næringsstoffer og deres optagelse i planter, lys og andre.
Katrine Nielsen har de seneste 10 år arbejdet med klimatilpasning, med fokus på rensning af regnvand og vandkvalitet. Hun har igennem tiden arbejdet med mange forskellige renseteknologier og har undervist omkring rensning af regnafstrømning og udfordringer heromkring.
Inge Faldager er specialist inden for afløbssystemer og klimatilpasning. Kompetencen dækker både traditionelle systemer, håndtering af regn- og spildevand samt klimasikring. Hun har skrevet flere anvisninger og har gennem årene undervist både kloakmestre, kommuner og forsyninger.
Aarhus 8. - 16. november 2023 | |
Taastrup 19. - 21. marts 2024 | |
Aarhus 5. - 7. november 2024 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk