Kurser

Regnvandskonsulent

Få den nyeste faglige viden og praktiske erfaring med at udføre regnvandsløsninger – både klassiske som faskiner og mere grønne som regnbede og terrænreguleringer.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 51 besvarelser

Prisen for kurset i 2022 vil blive reguleret!

 

Kurset forløber over 4 dage, hvor du lærer om:

  • Forundersøgelser og lovgivning
  • Dimensionering af løsninger
  • Design af regnvandsløsninger, herunder planter og vækst
  • Klimasikring af bygninger
  • Drift og vedligehold ved opbygning af LAR-anlæg
  • Afsluttende eksamensopgave

Kurset henvender sig til

Kurset er primært for faggrupper, der beskæftiger sig med regnvandsanlæg i forbindelse med rekreative områder. Det er bl.a. kloakmestre, anlægsgartnere, ingeniører i tekniske afdelinger hos kommuner og regioner, driftsfolk, der arbejder med ejendomme, kloak og afløb samt bygningskonstruktører o.l. Andre faggrupper er også velkomne.

Strukureret planlægning og yderst flot og fyldig mappe, med mange informationer og nyttige links. Jeg er meget meget tilfreds, og har fået opfyldt mine forventninger, i forhold til mål og varighed.
- Eva Olsen, Zealand Business College

Kursusbevis

Efter kurset får du et kursusbevis, såfremt du har været tilstede mindst 85% af undervisningstiden, herunder deltagelse i den afsluttende eksamensopgave.

Kurset er blevet til, fordi der har vist sig et stigende behov, for at du som professionel kan udføre flere kreative typer af regnvandsløsninger, der giver liv i haven.

Teknologisk Institut og Skovskolen har i samarbejde med Danske Kloakmestre og Danske Anlægsgartnere udviklet kurset, så det giver dig de bedste forudsætninger for at rådgive om og anlægge de kreative regnvandsløsninger.

Kurset foregår på Teknologisk Institut i Høje Taastrup og i Aarhus.

Regnvandskonsulent

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på