Kurser

Nyt1 dags kursus

Rengøring – hvor svært kan det være?

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  5.600
ekskl. moms
Nr. 91031 A

På dette kursus lærer du, hvad god rengøring er, og hvilken betydning det har for holdbarhed og fødevaresikkerhed.

Få indsigt i den gode rengøring

På kurset lærer du, hvorfor rengøring er så vigtig for at opnå høj fødevaresikkerhed og god holdbarhed af fødevarer. Bliv bedre til at forstå, hvor de værste faldgruber for utilstrækkelig rengøring er. Du vil få indsigt i, hvad god rengøring er, og hvilken betydning det har for holdbarhed og fødevaresikkerhed.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til rengøringsledere i rengøringsfirmaer og kvalitetsledere i fødevarevirksomheder. Kurset udbydes også som virksomhedskursus og kan tilpasses den enkelte virksomhed. Kurset udbydes også som virksomhedskursus og kan tilpasses den enkelte virksomhed.

 

Udbytte

  • Bliv skarpere på Hvad er bakterier, gær, virus og skimmel for nogle størrelser, hvordan gemmer de sig, og hvordan spredes de i en virksomhed fx gennem biofilm?
  • Forstå hvordan kommer man mikroorganismerne til livs? Effekt af kemiske, fysiske og biologiske metoder
  • Allergener: Hvordan fjernes de, og hvordan kontrolleres det?
  • Test dine rengøringsskills i Teknologisk Instituts pilotanlæg
  • Rengøring med vand og kemi
  • Rengøring uden vand
  • Test af desinfektionsmidler

Form

Kurset vil veksle mellem teori om rengøring i fødevareindustrien og praktiske øvelser med rengøring og måling af renhed.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk