Styrk dine kompetencer med et kursus og certificering inden for Microsoft Azure

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

Øg dine kompetencer inden for Microsoft Azure med kurser og certificeringer hos Teknologisk Institut.

Styrk dine kompetencer med et kursus og certificering inden for Microsoft Azure

Microsoft Azure er kort fortalt verdens største cloud platform. Azure benyttes af udviklere og IT-professionelle, til at bygge, udrulle og administrere programmer gennem Microsofts globale netværk af datacentre. Med Azure kan du derfor bygge og udrulle, hvor som helst ved hjælp af værktøjer, programmer og strukturer efter eget valg.

Mangel på Azure kompetencer
Efterspørgsel efter IT-professionelle med Azure-kompetencer er stigende i takt med, at virksomhederne har taget Cloud-first strategien til sig. Næsten 80% af virksomhederne udruller cloudteknologi, og efterspørgsel efter Azure er derfor stærkt stigende. Vi tilbyder hos Teknologisk Institut derfor en række muligheder, der hjælper professionelle på alle niveauer med at udvikle deres tekniske færdigheder i forbindelse med Azure. Styrk dine kompetencer inden for Azure, få bevis på dine færdigheder, og sæt skub i din karriere med en Azure-certificering. Uanset om du er nybegynder i forhold til Azure eller har stor erfaring med cloudmiljøet, har vi kurset til dig.

Azure certificering
Få bevis på dine kompetencer med en certificering inden for Azure. Lige nu kan vi sammen med Microsoft Azure Skill Campaign tilbyde følgende Azure eksamener til en særlig fordelagtig pris:

Pris for en eksamensvoucher, ekstra ”retake” og 30-dages prøvetest kr. 750 ekskl. moms

Ved beståelse får du et Microsoft Certification Digital Badge.

Tilbuddet gælder indtil den 30. september 2017. Kontakt cfo@teknologisk.dk for tilmelding.

Læs mere om vores IT-certificeringer her >>

 

Hvad er Azure, få en gratis smagsprøve

Grundlæggende viden om Azure

Videre forløb - udvikling

Videre forløb - drift

Øvrige kurser

 

Særlige Azure Skill tilbud gennem Leading Learning Partner Association (LLPA)
Teknologisk Institut er Danmarks repræsentant i LLPA, og vi samarbejder om at tilbyde helt særlige tilbud på hvordan du kan udvikle dine Azure kompetencer. Vi kan herigennem tilbyde dig gratis online Azure MOOC’s, Q&A sessions og virtuelle kurser.

Læs mere om Azure kompentence mulighederne her >>