Styrk dit CV og sæt skub i din karriere!

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Styrk dit CV

Styrk dit CV og sæt skub i din karriere!

2 min.

Trænger din karriere til et frisk pust? Selvom du har været ude på arbejdsmarkedet i flere år, og derfor har en god og solid erhvervserfaring, kan det stadig være du har brug for at blive opdateret på det nyeste indenfor dit felt?

Med en kombination af praktisk erfaring og helt opdateret viden gør du dig selv attraktiv både for din nuværende, men også eventuelle fremtidige arbejdsplads.

Målret dit CV med uddannelse

Undersøgelser viser, at rekrutteringsansvarlige i gennemsnit bruger ganske få sekunder på at vurdere om et CV er spændende eller uinteressant. Derfor er det vigtigt, at dit CV afspejler, at du har en retning for din karriere og aktivt har taget stilling til din udvikling undervejs. Relevante efteruddannelser og kurser hjælper dig med at skræddersy din profil, så du hele tiden fornyer din viden og øger dine kompetencer. Sammen med din erhvervserfaring står du stærkt i forhold til at nå dine karriemål, både hvis du søger nye udfordringer på din nuværende arbejdsplads, men også hvis du skal ud i kampen om dit nye drømmejob.

De mest efterspurgte kompetencer lige nu

Er du i tvivl om i hvilken retning, du skal styrke din profil? Få et indblik i fem af de mest efterspurgte kompetencer arbejdsgiverne søger lige nu. Du kan både bruge dem som inspiration til din jobsøgning og CV, eller benytte dem som en liste over de kompetencer du evt. mangler at styrke.

Det er aldrig for sent at lære – tværtimod

At tage efteruddannelse eller kurser viser mere end blot den viden, du tilegner dig. Du viser nemlig også, at du er omstillingsparat og ikke vil være en medarbejder, der går i stå. Det kan nogle gange være svært at se fremtidsudsigterne for dit arbejdsliv, men husk, at der altid er en mulighed for at udvikle din karriere. Find potentialitet inden for dit felt ved at afdække de aspekter, der kunne være fordelagtige at kunne. Udnyt, at der er plads til at lære mere ved at øge dine færdigheder. Tag stilling til, hvordan din profil skal se ud, og hvor du gerne vil bevæge dig hen.
 


5 gode råd til, hvordan du får din leder til at efteruddanne dig

Hvordan får du din leder til at forstå, at din udvikling ikke kun sker på jobbet, men at din markedsværdi med fordel kan styrkes gennem uddannelse og kurser?


Vil du vide mere?

På Teknologisk Institut udbyder vi over 1000 forskellige kurser, uddannelser og konferencer på alle niveauer indenfor bl.a. IT, ledelse og marketing. Mange af disse findes også som virtuelle eller online kurser, som du kan tage hjemmefra. Find det kursus eller den efteruddannelse, der passer til dig og styrk dit CV og sæt skub i karrieren!