Styrk dit CV og sæt skub i din karriere!

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Styrk dit CV og sæt skub i din karriere!

Infografik - Styrk dit CV mini

Trænger din karriere til et frisk pust? Hvis du har været ude på arbejdsmarkedet i en del år har du en god og solid erhvervserfaring, men kan du også mærke, at du ikke længere er opdateret på det nyeste indenfor dit felt? Med en kombination af praktisk erfaring og helt opdateret viden gør du dig selv attraktiv både for din arbejdsplads, og hvis du skal ud og søge nyt job.

Målret dit CV med uddannelse

Dit CV er en overskueligt opsummering af dine kvalifikationer. Undersøgelser viser, at rekrutteringsansvarlige i gennemsnit bruger ganske få sekunder på at vurdere, om et CV er spændende eller uinteressant. Derfor er det vigtigt, at dit CV afspejler, at du har en retning for din karriere og aktivt har taget stilling til din udvikling undervejs. Relevante efteruddannelser og kurser hjælper dig med at skræddersy din profil, så du hele tiden fornyer din viden og øger dine kompetencer. Sammen med din erhvervserfaring står du stærkt i forhold til at nå dine karriemål, både hvis du søger nye udfordringer på din nuværende arbejdsplads, men også hvis du skal ud i kampen om dit nye drømmejob.

Det er aldrig for sent at lære – tværtimod

At tage efteruddannelse eller kurser viser mere end blot den viden, du tilegner dig. Du viser nemlig også, at du er omstillingsparat og ikke vil være en medarbejder, der går i stå. Det kan nogle gange være svært at se fremtidsudsigterne for dit arbejdsliv, men husk at der altid er en mulighed for at udvikle din karriere. Find potentialitet inden for dit felt ved at afdække de aspekter, der kunne være fordelagtige at kunne. Udnyt, at der er plads til at lære mere ved at øge dine færdigheder. Tag stilling til, hvordan din profil skal se ud og, hvor du gerne vil bevæge dig hen.

Vi udbyder på Teknologisk Institut over 900 forskellige kurser, uddannelser og konferencer på alle niveauer indenfor bl.a. IT, ledelse og marketing. Find det kursus eller den efteruddannelse, der passer til dig og styrk dit CV og sær skub i karrieren!