Kurser

Termografering

Få styr på anvendelse af termografering til screening af bygninger og på de muligheder, termograferingen skaber for professionelt at formidle dine anbefalinger til forbedringer på bygningen!

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 12 besvarelser


Faglige dygtige personer. Meget kompetente og flinke og rare.
Lars Brandis. Energi og Viden.

Med anvendelse af termografering til screening af bygninger har du, med relativt lille indsats, mulighed for hurtigt og professionelt at formidle dine anbefalinger til forbedringer på bygningen. Du kan på dette 1-dags kursus få lejlighed til at stifte bekendtskab med de nyeste erfaringer inden for termografering med særlig fokus på, hvordan man bedst anvender termografering i arbejdet som energivejleder overfor parcelhusejere og andre med ansvar for bygningers brug og drift.

Udbytte

Når du har deltaget i dette kursus, vil du være i stand til at foretage en komplet screening af bygninger. Du vil kunne tolke termografiske billeder af bygningens konstruktioner og installationer og du vil kunne udarbejde en professionel rapport med konklusioner og anbefalinger med reference til dine termografiske analyser og dine øvrige kompetencer.

Deltagerprofil

Kurset er specielt tilrettelagt for bygningshåndværkere og installatører, der som energivejledere beskæftiger sig med varmeisolering og andre energibesparende foranstaltninger i både små og store bygninger.

Underviser

Kristian Vielwerth er senioringeniør i divisionen Energi og Klima på Teknologisk Institut og har stor erfaring med vejledning i korrekt udførelse af energiløsninger på bygninger og installationer. Han har desuden drevet rådgivende virksomhed med speciale i ISO-certificeret energimærkning af større bygninger. Han har stor erfaring som underviser, bl.a. på Teknologisk Instituts kurser på energiområdet.

Indhold

  • Generel teori om termografering
  • Krav til udstyr
  • Krav til software
  • Krav til uddannelse
  • Normer og standarder
  • Tips og tricks
  • Billedanalyse
  • Rapportgenerering
  • Anvendelse i praksis
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på