TI-POD - EP #10: Arbejdsglæde og trivsel

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #10: Arbejdsglæde og trivsel

Fra travlhed til trivsel

Kan man forvente at få mere energi af at gå på arbejde? Svaret er ”Ja!”, hvis man spørger Helen Eriksen. 

Helen Eriksen er psykolog, foredragsholder og forfatter til bl.a. bogen ”Giv mens du vokser – fra travlhed til trivsel”. Ifølge Helen er mening et vigtigt fundament for at skabe god og bæredygtig trivsel.

Mening er at finde det, der motiverer det enkelte menneske – for alle mennesker er motiverede for noget. Det handler altså om at få fokus på, hvad der giver mening og værdi for den enkelte i arbejdslivet.

Vi er ikke maskiner eller citroner, der kan presses et uendeligt antal gange. Men hvis vi ikke selv er med til at gøre opmærksom på problemer, så er der ikke nogen, der kommer og ordner det.

Det var nogle af rådene fra Helen Eriksen om, hvordan vi får mere trivsel i arbejdet.

Lyt med og bliv klogere på, hvordan vi selv kan påvirke vores arbejdsliv og kulturen på vores arbejdsplads. Det indebærer bl.a. at vi ser hinanden i øjnene og taler om de ting, der påvirker vores trivsel – uden at falde i ”Jeg hører, hvad du siger-fælden”.

God fornøjelse.

Lyt til episode #10 her:

Læs mere om kurser med fokus på trivsel og arbejdsglæde:

Ønsker du mere inspiration inden for emnet, kan du læse disse artikler:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt