TI-POD - EP #11: Stressfri hverdag

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #11: Stressfri hverdag

Stress rammer den enkelte, men det skal håndteres i fællesskab

Stress er en svær størrelse, fordi der er meget elastik i definitionen af stress – men ikke desto mindre, er det vigtigt at tage alvorligt.

I denne podcast episode kan du møde erhvervspsykolog Edith Kahlke, der har speciale i ledelses- og organisationspsykologi.

Stress rammer den enkelte, men det skal håndteres i fællesskab! Det er et mantra i stresshåndtering.

Og for at vi kan håndtere udfordringerne i fællesskab, er det vigtigt, at vi kan tale om, hvad der foregår - men det er vigtigt, at det ikke bliver ved snakken – der skal også handles.

Et godt råd er, at få afstemt forventninger med sig selv, sine kolleger og sin chef, så ambitionsniveauet ikke overstiger, hvad der er realistisk.

Og så er det en fordel, hvis vi som kolleger kan hjælpe hinanden til at gøre opmærksom på ændringer i adfærd, der kan tyde på, at der er behov for en pause.

Få et klart billede af nogle af de årsager, der kan føre til stress – samt få gode råd til, hvordan stress skal håndteres. Hør bl.a. et bud på en kollegastøtteordning og Ediths mening om storrumskontorer.

God fornøjelse.

Lyt til episode #11 her:

Hvis du vil læse mere om stressforebyggelse finder du det her:

Hvis du vil have værktøjer til at håndtere eller forebygge stress, kan vi tilbyde flg. Kurser:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt