TI-POD - EP #114: Stå stærkere i koordinatorrollen

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Et bord med høretelefoner, en telefon og en kop kaffe

TI-POD - EP #114: Stå stærkere i koordinatorrollen

Bliv klogere på koordinatorens styrker og udviklingspunkter

Koordinatorrollen er en rolle, der dækker over mange arbejdstitler såsom fx PA, assistent, sekretær, koordinatorer og andre administrative nøglefunktioner. Rollen favner bredt og er vigtig for mange virksomheder. Men det kan også være en kompleks rolle, der skal navigere mellem en masse forskellige interessenter, og som løfter skiftende og mangeartede opgaver.

Netop det taler vi om med gæst Sagar Constantin i denne episode, hvor hun gør os klogere på koordinatorrollen, hvad det er, de er så gode til, og hvad de med fordel kan have fokus på at udvikle, hvis de vil stråle endnu mere i deres rolle. Og så kan du også høre mere om Koordinatoruddannelsen, og hvad du kan få ud af at deltage på sådan et forløb. 

Lyt til episode #114 her:

Læs mere om Koordinatoruddannelsen:

Læs mere om emnet:

Abonner på TI Pod

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

<< Tilbage til oversigt