TI-POD - EP #21: Forretningsudvikling

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #21: Forretningsudvikling

Fremtidens ledelses- og forretningsudviklingsværktøjer

Hvor organisationers succes tidligere har været at effektivisere processer, er organisationers omstillingsevne i dag i højere grad en succesfaktor. Agilitet og adræthed er blevet konkurrenceevnen i mange organisationer – men når vi taler om agile organisationer og arbejdsmetoder – hvad er det så i virkeligheden, vi taler om?

Vi skal nok i højere grad få prøvet koncepter og produkter af i én eller anden form, inden vi har brugt alt for meget tid på det og redskaber som design thinking, design sprint og lean start-up er fremtidens nye forretningsudviklingsværktøjer. Det kræver en ændring af mindset for nogle medarbejdere – men det ER altså ikke alle medarbejdere der nødvendigvis skal inddrages i disse processer.

Få et bud på hvilke konkrete arbejdsmetoder der ligger som faciliterings- og ledelsesværktøjer – når vi taler om at understøtte de hurtige forandringer og tilpasninger når jeg tager en snak med innnovations- og disruptionsekspert Ole Kjeldal Jensen, der hjælper virksomheder med at tage disse redskaber i brug.

Lyt med - det er ganske gratis.

God fornøjelse!

Lyt til episode #21 her:

Vil du vide mere om, hvordan man leder i fremtiden - så læs med her:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.


<< Tilbage til oversigt