TI-POD - EP #22: Effektive møder med stilhed

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #22: Effektive møder med stilhed

Stilhed som en genvej til mere effektive møder

Stilhed som værktøj til mere effektive møder – det lyder næsten for simpelt til at være sandt. Ikke desto mindre har det vist sig, at I et arbejdsliv med meget støj og hurtighed, kan stilhed og et øjebliks refleksion betyde forskellen mellem et effektivt og mindre effektivt møde – og måske endda forkorte et møde med 50 %.

Én af de gavnlige effekter er bl.a. ligeværdighed på mødet – og det hjælper faktisk både de introverte men også de ekstroverte til at byde ind allerbedst. Og så er det jo også interessant at en måske mere blød værdi som stilhed og refleksion kan udmønte sig i en mere hård værdi som effektivitet. Der er altså tale om ren win/win – så det er måske værd at prøve.

Vi har inviteret Bastian Overgaard der professionelt arbejder med konceptet ”Silent Co-creation”, til en snak om hvad det er for en tendens i arbejdslivet, der gør stilhed til et effektivt værktøj og hvordan det kan bruges allerede i morgen.

God fornøjelse!

Lyt til episode #22 her:

Vil du vide mere om, hvordan du kan bruge stilhed til din fordel - så læs med her:

Teaservideo:


Vil du vide mere om, hvordan du kan bruge stilhed til din fordel - så læs med her:

Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.


<< Tilbage til oversigt