TI-POD - EP #32: Motivér den unge generation

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #32: Motivér den unge generation

Motivation og integration af de unge generationer

Integration af de nye generationer på arbejdsmarkedet er en bydende nødvendighed. For det første fordi de stormer ind på arbejdspladsen – og de kan være kræsne og vælger måske ikke den klassiske vej, og for det andet fordi de bidrager med et samfundsansvar og et opgør mod en præstationskultur som ældre generationer ikke selv kan få sig viklet ud af.

Men hvem er de så – de unge? Jeg har inviteret ledelsesrådgiver, Alexandra Krautwald, der gennem de seneste år, har interviewet de unge, og hun har netop udgivet bogen ”Unge generationer på arbejde” – som hun har skrevet både til de unge – men også til deres ledere.
Lyt med og få indblik i, hvordan du som kollega, leder eller ung, bedst forholder dig til, at arbejdsmarkedet sammensætning snart ser markant anderledes ud.

God fornøjelse!

Lyt til episode #32 her:

Deltag på kurserne nedenfor, hvis du vil vide mere:

Du kan også møde Alexandra Krautwald på:

Læs også artiklen:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt