TI-POD - EP #35: Business Partnering

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #35: Business Partnering

Hvad er Business Partnering?

Rollen som Business Partner, intern konsulent eller rådgiver handler om at balancere relationer, faglighed og indflydelse. Ofte er der tale om en rolle, hvor der skal ledes henad, nedad og især opad til ledelsen, og det kan være en svær rolle at navigere i. 

De senere år har flere og flere organisationer og afdelinger prioriteret rollen som måske af de fleste er kendt i HR-afdelingerne. 

Essensen af opgaven er at skabe værdi ved at sikre forandringsprocesser, compliance og derved koble forretningen og strategien sammen. Og nogle gange er det også denne rolle, der skal prikke chefen på skulderen og komme med forretningsmæssige og strategiske input. 

Vi har talt med Esben Lund-Hansen der som mangeårig HR-Business Partner har erfaring for, hvad der virker, hvor faldgruberne er, og hvordan man får det bedste ud af rollen – en erfaring han gerne deler ud af. 

Lyt med og lær hvilke 4 områder der især skal være styr på, hvis man gerne vil indgå i netop denne rolle.

God fornøjelse!

Lyt til episode #35 her:

Hvis du er interesseret i et kursus og i rådgiverrollen generelt, ser du nedenfor et kursus, som måske vil være relevant:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt