TI-POD - EP #37: Innovationsprocessen Design Thinking

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #37: Innovationsprocessen Design Thinking

Teknologiske muligheder

Fremtidens teknologier giver os nye muligheder – men innovation og nye forretningsområder skabes ikke af teknologi alene – det kræver også, at vi forstår hvorfor og hvordan den skal bruges – og helst også inden der er brugt for mange penge på at implementere eller måske endda indkøbe teknologien.

De seneste år er der derfor dukket flere innovationsprocesvæktøjer op – og her har begrebet design thinking vundet mere indpas – både som overordnet mindset men også som et helt konkret procesværktøj, der hjælper virksomheder til at skabe nye ydelser eller produkter på en hurtig, effektiv og ikke mindst succesfuld måde.

Vi har i denne episode inviteret vores kollega Troels Andersen, som til daglig arbejder på Teknologisk Instituts innovationskonsulentteam om, hvad Design Thinking kan – og ikke mindst, hvorfor det er blevet så populært som procesværktøj. 

Lyt til episode #37 her:

Vil du vide mere? 

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt