TI-POD - EP #39: Robotteknologi i virksomheder

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #39: Robotteknologi i virksomheder

Robotteknologi

Robotter er en allerede kendt teknologi, men potentialet er fortsat enormt, og udviklingen indenfor området er i stor hast – derfor er det en industri 4.0 teknologi, der er mange forventninger til.

I denne episode har vi talt med Søren Peter Johansen, der er faglig leder i Center for Robotteknologi på Teknologisk Institut. Søren fortæller bl.a., at vi ikke skal være bange for, at robotternes indtog betyder, at vi alle sammen mister vores arbejde, for mennesket vil stadig på mange måder være robotterne overlegne.

Det, vi dog alle sammen skal forberede os på, er, at kollaborative robotter eller såkaldte cobots, kommer til at blive vores kollegaer i fremtiden – og det er kun godt, for det betyder mindre nedslidning, højere kvalitet og bedre bundlinjer. Men, som med alt andet teknologi, kræver det, at vi som mennesker og organisationer er parate til teknologien – det betyder, at det er værd at søge information, rådgivning og sparring inden man investerer i sin første robot. 

Lyt med og hør om, hvorfor netop Danmark er et af de førende lande inden for robotteknologi.

God fornøjelse!

Lyt til episode #39 her:

Vil du vide mere og se hvilke kurser der findes indenfor Robotteknologi: 

Ofte stillede spørgsmål om Robotteknologi:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt