Kollaborative robotter

Søren Peter Johansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 59.

-

Kollaborative robotter

Markedet for de kollaborative robotter - også er kendt som cobots - forventes at stige voldsomt i de kommende år.

At implementere en kollaborativ robot - der skal arbejde side om side med menneskelige kollegaer - kræver mere end blot at tage den ud af kassen og opsætte den i sin produktion.

Teknologisk Institut udvikler og tester mange forskellige kollaborative robotløsninger i vores Cobot Lab, og har en lang række erfaringer med implementering af nye robotteknologier. Derfor har vi også et godt kendskab til de seneste sikkerhedsregulativer, standarder og myndighedskrav.

Vi kan hjælpe dig med rådgivning fra designfase til godkendelse af cobot-systemer. Hos Teknologisk Institut udbyder vi også kurser og tests inden for kollaborative industrirobotter.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?


Overvejer du at indføre kollaborative robotløsninger i din virksomhed? Så lad Teknologisk Institut hjælpe dig. Kontakt os for nærmere information.

I videoen herunder kan du eksempelvis se, hvordan vi har hjulpet Linak med at rykke robotter ind til deres medarbejdere som en tredje hånd. Læs mere her.