Cobot Lab

Søren Peter Johansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 59.

Cobot Lab hos Teknologisk Institut

Cobot Lab

Teknologisk Institut kan hjælpe dig med succesfuld og sikker implementering af robotter, der kan arbejde tæt sammen med mennesker.


Teknologisk Instituts Cobot Lab i Odense indeholder de nyeste cobot-teknologier – både kollaborative robotter, men også tilbehør så som gribere, kameraer, sensorer og sikkerhedskomponenter.

Vi tilbyder skræddersyet viden om disse teknologier, så virksomheder kan identificere risici og potentialer ved at anvende cobots, og vi kan uvildigt vejlede i, hvilken løsning virksomheden har bedst gavn af.

Vi kan kort sagt hjælpe med at udnytte det fulde potentiale af cobots i industrien.

Skræddersyet, uvildig rådgivning

Vi tilbyder et virksomhedsspecifikt teknologiudviklingsforløb, som typisk starter med identificering af automationspotentialer ved brug af cobots. Med afsæt i de mest velegnede cases udvikler vi - i tæt samarbejde med kunden - koncepter udvalgt på baggrund af en uvildig teknologiscreening.

Forløbet involverer løbende virksomhedens relevante medarbejdere, og på den måde sikres der ejerskab for løsningen samt rodfæstning af viden, som virksomheden kan bruge i fremtidige investeringer.

Vi har et internationalt netværk med specialister inden for alle afkroge af kollaborativ robotteknologi og robotsikkerhed, og vi er også en central del af det europæiske initiativ EDOcobot, som hjælper vi dig med at afdække mulighederne for at automatisere produktionen i netop din virksomhed.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Cobot-pilot: Få hands-on erfaring med forskellige kollaborative teknologier, inden I investerer i udstyr
  • Teknologiudviklingsforløb for at bringe nye teknologier i spil i danske produktionsvirksomheder (herunder særligt fokus på sikre, kollaborative løsninger)
  • Sikkerhedstest af din cobot, hvor vi mekanisk tester kræfterne i sammenstød imellem robot og menneske
  • Rådgivning i forhold til sikkert design, validering af sikkerhed og udvikling af sikre komponenter
  • 1 dags kursus til teknikere/konstruktører: Robotsikkerhed


I videoen herunder kan du se, hvordan vi har hjulpet virksomheden Cobot Lift med at få styr på sikkerheden omkring deres kollaborative robotløsning.