Robotsikkerhed

Søren Peter Johansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 59.

-

Robotsikkerhed

Den nye generation af robotter er i hastig fart begyndt at bevæge sig ud af sikkerhedshegnet i de danske produktionsvirksomheder, så robotterne kan dele arbejdsplads med deres menneskelige kollegaer.

Derfor er det afgørende, at teknologier som robotter og gribere er trygge og sikre at arbejde i nærheden af. Det er netop, hvad vi i Teknologisk Instituts Cobot Lab hjælper virksomheder med at opnå - gennem sikkert design af robotløsninger (safe-by-design).

Vi tilbyder bl.a. teknologiudviklingsforløb, konceptudvikling, rådgivning og test af robotløsninger, så de kan CE-mærkes uden problemer.

Vi samarbejder med leverandører og certificeringsorganer inden for robotsikkerhed over hele verden, og vi er ledende partner i det tværeuropæiske projekt COVR - et projekt, der vil gøre det langt nemmere at løfte arbejdsmiljøet og produktiviteten med kollaborative robotter.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?


I videoen herunder fortæller forretningsleder Mads Mathiesen om de tre største barrierer for succesfuld brug af sikre cobots - og hvad der skal til for at overvinde dem.