Robotsikkerhed

Søren Peter Johansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 59.

-

Robotsikkerhed

Den nye generation af robotter er i hastig fart begyndt at bevæge sig ud af sikkerhedshegnet i de danske produktionsvirksomheder, så robotterne kan dele arbejdsplads med deres menneskelige kollegaer.

Derfor er det afgørende, at teknologier som robotter og gribere er trygge og sikre at arbejde i nærheden af. Det er netop, hvad vi i Teknologisk Instituts Cobot Lab hjælper virksomheder med at opnå - gennem sikkert design af robotløsninger (safe-by-design).

Vi tilbyder blandt andet teknologiudviklingsforløb, konceptudvikling, rådgivning og test af robotløsninger, så de kan CE-mærkes uden problemer.

Vi samarbejder med leverandører og certificeringsorganer inden for robotsikkerhed over hele verden, og vi har været ledende partner i det tværeuropæiske projekt COVR, som hjælper virksomheder på vejen fra markedsundersøgelse til at have en sikker cobot.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?


I videoen herunder giver robotspecialist Kasper Camillus Jeppesen fra Teknologisk Institut tre tips til at komme i mål med et sikkert robotprodukt